21 Temmuz 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #58


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)


1 haftayı daha geride bıraktık Antalya'da, hem de hala denize girmeden. 2 gün sonra geleli tam 2 hafta olmuş olacak. Bugünse geleli 12 gün oldu, tatil de hızlı geçiyor zaman da. Bizse yeni yeni gezmelerle doldurmaya başladık gezi anlarımızı... Bakalım bu hafta nasıl geçmiş... :)


Haftaya Salı gününden Mart Menekşelerini bitirerek başladım. Mart Menekşeleri, müthiş kurgusu ile beni mutlu eden kitaplardan oldu. Dolu dolu bitirdim kitabı ama yazmadım yazısını. Sanırım tatilimiz bittikten ve eve döndükten sonra, tatilde okuduğum kitaplar diye bir yazı yazma düşüncem var. :) Mart Menekşeleri kitabı şimdi Mero'mda. Bir an önce okumalı, güzel bir kitaptı... :) Sarah Jio'nun diğer kitaplarını da merak ediyorum şimdi...


Mero'mun bana hediye ettiği kitap bu da, Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu. Ben kitabın tarzını Debbie Macomber'ın tarzına benzettim. Zaten yayınevleri de aynı sanırım. Aynı tarza benziyor diye beğenmedim sanılmasın. Dün bitirdim kitabı ve bence çok güzeldi. :) Mero'm beğenmezsem diye düşünmüş ama ben beğendim. Sanırım bu tarz kitapları seviyorum, yormayan ve hayatın içinden... :)


Bu hafta yine İnci'mizi görmeye gittik, bir gece onlarda kaldık. Maşallah İnci'mize lütfen... Annem ile küçük yeğenini fotoğrafladım bende. Annem doya doya sevmeye çalışıyor ama Kağan'ım varken biraz zor oluyor. :)

 İnci'miz küçük henüz, geçirebildiğimiz kadar zaman geçirmeye çalışıyoruz. Ama 1 ay sonra gideceğiz, biz bir daha gelene kadar büyümesini ancak resimlerden ve anlatılanlardan bileceğiz... Sağlıkla büyüsün de seneye daha çok vakit geçirebilelim inşallah (Hemen gidiyormuşuz gibi oldu değil mi, buradayız ama cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar vaktimiz var :) )


Bazen hiç ummadığınız ve düşünemeyeceğiniz biriyle tanışıp akrabalık ve dostluk bağı kurarsınız. Sonra da zaman geçer bir bakarsınız akrabalık ilişkinizde de dostluğunuzda da gelişme olmuş. İşte bu bahsettiğim kişi hep Mero'm (Meryem yani, ben ona Mero demeyi de seviyorum ama). :) Mero'm artık dosttan da öte, kuzenimin kuzeni. İnci'mizi 2 koldan kuzen olarak sarmalayacağız o büyüdükçe. :) Sağlıkla inşallah...



Mero'mla sene boyunca yine uyumama ve geceyi beraber geçirme hayalimiz vardı, geçen sene doğum günü gecemdeki gibi. Hayalimiz gerçek oldu da... Mero'm beni uyutmadı, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmini izledik. Ben izlememiştim ilk defa izledim, Mero'mun da epey olmuş sanırım. Film güzeldi çok eğlendim, ta ki kuzum Kağan'ım rahatsızlanıp gece ağlayana kadar. Bir süredir azı diş çıkarma çabalarımız var, huysuzduk bu hafta. Şimdi şükür iyiyiz, aman nazar değmesin kuzuma. Şu dişleri de atlatsak diyoruz şimdi ama, zaman geçtikçe atlatsak dediğimiz şeyler birer birer kademe atlayacak biliyoruz... :)

Üstteki resim, Mero'm ile az uykulu bir gecenin ardından, ertesi gün öğlen çekildiğimiz bir fotoğraf. Uykusuz ama güzeliz bence. Bozulmasın inşallah dostluklar... :)


Cumartesi gününden bulutlara karşı kitap okuma anım bu resim. Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu kitabını bitirmeye doğruydu. Dün de son sayfalarımı okudum ve bitti... Bulutlara karşı kitap okumak, tatilin büyük bir parçası benim için. Tabii söylemeden edemeyeceğim, bir de denize girebilseydik... Ama kısmet herşey değil mi? :) Bu arada, resimde gördüğünüz bulutlardan selam var sizlere, haftanız çok güzel geçsin... :)


Eklemeden etmeyeyim, haftayı çoğunlukla okey oynayarak geçirdik. Tabii çoğunlukla yenen taraf babamla benim takımımız. Kağan'ım da eklendi Cumartesi gecesi bu gruba, uykulu gözlerle. Karşımda böyle bir güzellik varken, bizi yenebilirler mi sizce? :) 

Günlerimiz böyle geçiyor, Allahım ağzımızın tadını bozmasın cümlemizin. Mutlu haftalar olsun hepimize. 
Barış dolu, aydınlık dolu günler gelsin inşallah... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...