25 Mayıs 2014 Pazar

Pazar Yazısı - #4


Ben bu yazı dizimin altında, Pazar günlerimi ve tatil anlarının bıraktığı izleri yazıyorum. Diğer Pazar Yazısı yazılarımı, burada bulabilirsiniz. :)



Bir Pazar'ı daha geride bırakmak üzere iken yazıyorum şimdi. Finallere hazırlık ile geçen bir Pazar oldu bugün benim için yine. Umarım son yazarak çalıştığım gün olur dedim bu dönem ve bugün için. Ancak yazarak çalışmalarımı bitirmeye uğraşsam da bitiremedim bugün. Son ünitemi de yarına kısmet olsun bitirmek inşallah... :)

Bugün annem ve ablam ev işlerine, Babam Kağan'a, Bende derslere odaklandım. Evde yaza doğru temizlik ancak hızlandı ve bu hafta bitecek inşallah. Malum evde Kağan var, ancak... :) Bu Pazar hepimiz için dolu dolu geçen Pazarlardan oldu yani yine. Ders çalışırken veya herhangi bir ev işi ile uğraşırken müzik dinlemek bizim ailenin alışkanlığı olduğundan, ben dj konumunda ders çalışmalarıma devam ederken; annem ve ablamdan oluşan vokallerimle ritim tutmalara ve mırıldanmalara da devam ettik. Zevkle çalıştım derslerimi bugün yine yani... :)

Sanırım bahar dönemi ders çalışmayı daha çok seviyorum ben, ancak feci sıcaklardan ötürü epey bunaldım bugün. Depremler de sanırım bu durumlardan ötürü artar oldu bugünlerde. Dün Gökçeada 6.7, Bugün Saroz Körfezi 5.1 derken, epey sıkıntılı günler yaşıyoruz her açıdan. Allahım beterlerinden korusun cümlemizi dilerim, dualarım cümlemiz için... 

Bir haftanın daha son günü bitmek üzere şimdi. Yatmaya gitmeden önce yazmak, hem Miraç kandilimizi kutlamak hem de bugünün bu anlarını da kaydetmek istedim. Bana göre bir Pazar; ailenin her bir ferdinin işlerin ucundan tutarak da olsa beraber vakit geçirdikleri Pazar'sa, yine güzeldir. Hem de çok güzeldir... :) 

Allahım cümlemizin ağzının tadını bozmasın diyerek başlayayım dualarıma. Allahım; ülkeme sağlık, güvenlik ve iyi şartlar altında yaşama imkanları ile dolu güzel günler nasip etsin. Miraç Kandilimiz mübarek, hayırlı dualarımız kabul olsun. Ailemiz ve sevdiklerimizle beraber günlerimiz sağlıklı ve hayırlısıyla geçsin. :) 

Çok fikrim, çok anlatacağım var aslında bu sıra. Umarım haftaiçine yazabilmek kısmet olur. Malum yazamadım derslerden ötürü... Ama öncelikle, yeni haftaya girmeye hazırsak, bir günü daha geride bıraktık diyebiliriz değil mi? :)

Sevgilerimle ve yeni haftada görüşmek üzere. Şimdiden mutlu haftalar olsun cümlemize... 


Not; Bugünün en çok dinlenen sanatçısı, Sezen Aksu oldu. Benden sizlere gelsin; Sezen Aksu'dan Geçer şarkısı. Umarım ülkemin ve cümlemizin başındaki sıkıntılar ve üzüntüler kısa zamanda geçer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...