12 Mayıs 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #49


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)



Haftaya Kağan'ımın şebek suratlı halleri ile başladık. Her halini seviyorum Kağan'ımın. Ve sevdiğim halleri gittikçe de artıyor. Büyümesini izlemek çok güzel... :)


Maşallah Kağan'ıma demeden geçmemeye çalışıyorum çoğunlukla, yine Maşallah... :) Şu hali; haftanın başlarında ben yatağımdan kalkmadan önceki haliydi. Malum aynı odada kalıyoruz, annemle yatıyorlar oturduğu yerde; henüz ayrı yatmaya geçemedik. :) Neyse, sabah kalkmış annem kahvaltı hazırlarken, dolaplara sarılmış. Annem de kızıp git teyzenin yanına deyince; önce odaya koşup bir güzel yatak kenarına kapanıp ağladı, Sonra da bir güzel yatağa yatıp küs takıldı. Sonra da resimdeki gibi bir güzel oturup, bana fotoğraflık poz verdi. :) 

İnsan küçücükken hiç böyle olacağını düşünemiyor. Hele ben hiçbir bebeğin doğumundan itibaren büyümesine tanıklık etmemiştim ki, bana daha da garip geliyor. :) Velhasıl, böyleyken böyle işte. :)


Cumartesi gününden geldi ablamlar yine. Ama bu sefer erkenden geldiler. Eniştem çalışmıyormuş, ablamda erken çıkmış o gün. :) Biz onları akşama beklerken, onlar gündüz gelip süpriz yaptılar yanii... :) Güzel bir Cumartesi Pazar oldu bu haftasonu da. Cumartesi günü annem işlerini hallettikten sonrası, ablamlarla gezmeye gittiler. Ondan öncesinde de yukarıdaki gibi çekirdek aile pozu çektim ablamlara; Anne-Baba-oğul bir arada... :) Umarım hep sağlıklı ve mutlu bir ailemiz olur... :)


3 gün kadar önce, ya da 4 gün de diyebiliriz, upuzun yaptığım örgümü söktüm. Çok salaş olmuştu, eh gevşek yaptığımdan hataları da var görünüyordu. :) Dün üstteki fotoğraf kadardı, gittikçe daha da uzayacak inşallah. :) Bir daha sökmek zorunda kalmam inşallah, ama bu sefer daha sıkı ve güzel oldu sanırım... :) Hadi hayırlısıyla bitsin de inşallah...


Mazi'den bir fotoğraf paylaştım dün bir de. Anneler günü sebebiyle, 21 sene öncesinin fotoğrafı bu. :) Benim doğum günümü kutluyormuşuz. 1 yaşına falan giriyorum herhalde. Kağan ile nasıl da benziyor küçüklüğümüz değil mi? :) Allahım ailemi hep mutlu ve yanımda görmeyi nasip etsin bana. Ve cümlemize nice anneler günü, nice doğum günleri yaşatsın inşallah... :)

Çekirdek ailemiz maşallah ne de güzel değil mi? :) Eniştem ve Kağan'ım da dahil oldu tabii ki ailemize geçtiğimiz 6 sene içinde. Allahım annemi, ve tüm aile fertlerimi başımdan ve yanımdan eksik etmesin inşallah diyorum. :)



İşte böyle geçmiş bir hafta daha. İnşallah bu hafta da dolu dolu ve güzel geçsin. Mutlu haftalar. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...