5 Mayıs 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #48


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)

Olabildiğince verimli geçirmeye çalıştığım bir haftanın ardından daha buradayım. :) Bakalım neler olmuş geçtiğimiz hafta? :)


Nihayet bir süredir başlamak istediğim kitabıma başlayarak girmiştim bu haftaya. Uçurtma Avcısı'nı daha yeni okuyorum. Bir süredir pek uzak kaldım kitap okumaktan. Bir daha bu kadar uzak kalmamayı diliyorum. Özledim kitap okumayı, çok özledim... :)

Bu hafta da buralar yağmurlu ve böyle yağmur öncelerinde karanlıktı... :) Bizim buraların bu halini de göstermek için fotoğraflamıştım bende. Her hali güzel buraların... :)


Annemle nadir yapabildiğimiz keyif anlarımızdan, kahve keyfimiz... :) Biz 1 Mayıs'ı böyle kutladık bir bakıma, ülkemizde 1 Mayıs'ta bile kavga edenler varken... :)


Ne zamandır Kağan'ın uyku hallerini paylaşmıyordum. Bu hafta içinde güzel bir an'ı daha paylaşayım dedim. Düşünüyorum da, bir sergi açacak olsam, uyku halleri sergisini açardım. Edebiyatla buluşturup hem de... :) İyice düşüneyim dedim ben bunu... :) 


Bu resimle bir fikrimi gerçekleştireceğimi belirttim Cumartesi günü. :) 2 gün önce de yeni bir blog daha açtım nihayetinde, ve bugün de ilk yazısını yazdım Didem'in Gözünden adlı bloğumun. Burada... :) 

Burayı bırakmadım, bırakmayı da düşünmüyorum. Ama aynı zamanda Didem'in Gözünden adlı bloğumda da, hayata dair fikirlerimi ve tespitlerimi paylaşmak istiyorum. :) Bugün-yarın diğer yazılarımla da görüşeceğiz inşallah orada... :)


2 hafta önce başladığım örgüden de bahsedeyim gitmeden. Bu sabah görüntüledim bu fotoğrafı. Boyu epey uzadı, müstakbel boyunluğumun. :) Bu benim ilk kendi kendime başlayıp ördüğüm lastik örgü. :) Değişik bir cümle oldu ama idare eder bence yine de... :) Örgüm için belki bu hafta söküp, ilk başladığım yerlerdeki kusurları da kapatmak için yeniden örmeye başlayabilirim. Ama annem falan güzel olduğunu söylüyorlar ama bakalım hayırlısı... :)

Velhasıl geçiyor günler yine. 1 haftaya daha girdik bugün. 
Mutlu haftalar olsun hepimize, güzelliklerle dolu dolu... :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...