30 Mayıs 2014 Cuma

2 Sene Olmuş, Vay Canına...


İlk yazımı yayınlayalı bloğumda, 2 sene oldu dün, nice senelere bloğumla... Dün yazamadım, malum finallerim yaklaştı. Biraz derslerimi pekiştirmem gerekiyordu. :) Bloğumda ilk yazım da burada. :)



Sanki yazmaya başlayalı çok sene olmuş gibi geliyor bazen. Ancak ilk yazımı yazdığımda, daha Sındırgı'da idim. Okulum bitmişti ve mezuniyet kepimi atmadan bir gün önce idi. Ne güzel günlerdi. Ve ne tesadüftür, kepimi attığım tarih 2 sene önce bugün; 30 Mayıs'tı... :) Bu sıra kep atma törenlerinin resimlerini göre göre, o heyecanı yeniden yaşama isteği ile doluyor içim yine. O yüzden üstteki resim ile başlayayım dedim bu yazıma... :)

Hayatım, üniversiteden sonra inişler ve çıkışlar ile geçti sağlığım açısından. Ama bu durumların üstesinden yazma ile gelmeye, moralimi yüksek tutmaya, yanımda olan aileme tutunarak atlatmaya çalıştım bu 2 sene boyunca. Şükür şimdi daha iyiyim...


2 sene boyunca elimden geldiğince bloğumda yer verdim, sağlığımdan-hastalığıma, İyi anımdan-kötü anıma. Ve tüm o günlerde dönem dönem yorum yaparak okunduğumu hissettiren, veya yorum gelmese de görüntüleme sayılarından birileri tarafından okunduğumu bilmek çok güzel bir his. 

Mutlulukla mutsuzluğu paylaşmak ve hep ama hep yazmak güzel...
Zaman zaman yazamadığım zamanlar da oldu elbet. Ama yazmak hep hayatımda olduğundan, eninde sonunda geri döndüm...


271 yazı boyunca; okuyan, varlığını hissettiren veya hissettirmeyen herkese teşekkür ederim. :)

272. yazım olan bu yazı da, diyorum ki yeniden; Ben manevi şeyler için yaşıyorum. Yazmam manevi doyuma ulaşabilmem için, hayallerim manevi ruhumu doyurmak için, ailemin ve sevdiklerimin varlığı kalbimi doyuran en büyük şey... :)

Ben yazmaya devam edeceğim, hayallerim için, hayallerimi gerçekleştirebilmek için. Hayallerimi gerçekleştirme yolunda, yanımda olan herkese teşekkür ederim... Ben; hissettirmeseniz de, bir yerde beni birilerinin okuyor oluşundan mutluyum. :) Ben yazmaya devam edeceğim 10. yılımı da kutlarım inşallah, 2. yaşı kutlu olsun bloğumun... :)

İyi ki doğdu Yıllar Geçerken. Ben bu bloğa isim alırken; zamanın geçmesini hep söyleyip durduğumdan ötürü, Yıllar Geçerken dedim. Kısacası; Yıllar Geçerken, yazmayı, hep yazmayı ve daha çok paylaşımda bulunmayı umuyorum. 

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...