21 Ağustos 2021 Cumartesi

Bakımlarım, Örgülerim, Buludlar Ve Lise Arkadaşım - Ağustos 2021

 

Bugün bir haftayı daha bitirmeden önceki son gün. Cumartesi haftayı değerlendirmek için çok güzel bir gün bence, sizin için de öyle mi merak ettim şimdi. :) Ben Pazar günlerini daha çok bir diğer haftaya hazırlık gibi görmeye devam ediyorum, okul zamanlarından kalma alışkanlık sürüyor resmen! 

Bayadır sıklıkla yazamadığımın farkındayım yine, haftanın konularından yola çıkarak kendimce bir yazı yazmak istedim yine. İyi okumalar diliyorum, bir de hepimize mutlu haftasonları olsun inşallah... :)


Bu haftaya cilt bakım rutini videosu çekerek başladım, bir de reels yaptım ki bu fotoğraflarla; beğeneni çok oldu arkadaşlarımdan. O İnstagram Reelsimi burada bulabilirsiniz. :) Böyle videolar hazırlamayı ben de çok seviyorum ama maalesef sık mümkün olmuyor. Zamanla mümkün olur mu yine dersiniz? :)

Haftaya bakımlı başladım ve tabii yine bakımlı geçirdim. Çok istediğim bir şey hala şu internet üzerinden kendimi olabildiğince geliştirip, örgü ürünlerimi ve Farmasi ürünlerimi satabilmek... Bunu yapmak için cüzi miktarlar ödemek istiyorum ama gel gelelim bana çıkan miktarlar hayli çok... Ne dersiniz, sizce ben bu işi başarabilir miyim? =)


Haftanın ikinci günü, sabah kahvesiyle başladık güne. Babamın canı öyle istedi, ben de ona uydum. Normalde kahveleri içemem işte sabahları, kahvaltıda veya aç karnına farketmeksizin. Ama gel gelelim kendi içtiğim Farmasi'nin Hindiba Kahvesinde bu durum çok da sorun teşkil etmiyor artık. Gece gündüz, aç tok farkeden içebiliyorum kahvemi ve rahatsız olmuyorum. 

Bence bu senemin en güzel keşfi benim için. Eskiden Filtre Kahveyi bile içebiliyordum, zira ayakta ve hareketli idim. Ağır olmasına rağmen onu dahi hazmediyordum. Ama şimdi durumlar öyle değil. Etkili ama benim yine de bu hareketsiz durumumda hazmedebileceğim bir kahve olacağını tahmin etmezdim, varmış şükür ki... =) 

Hindiba Kahveyle ilgili bilgi almak isterseniz; nelere fayda sağlıyor, içimi nasıl, kaça satıyorum ve de nasıl sipariş edebilirsiniz, tüm sorularınızı ve siparişlerini mail adreslerim üzerinden cevaplayabilirim... :)

Haftanın ikinci günü hem facebook paylaşımlarıma dönmeye çalıştım hem de geçen hafta örmeye başladığım beremi bitirdim nihayet. Tepe bitimi tam istediğim gibi oldu, bu kesimi de geçtiğimiz kışın sonunda keşfettim. Bu kışa inşallah benim bere modellerim de ablamın bere modelleri arasında yer olacak inşallah!! =)) Güzel olmuş mu sizce de? Bana çok güzel gözüküyor da... (:



Çarşamba çok sakin ve kendi halinde geçti, Perşembe günü ise bir çorap yapımına geçebildim sonunda! :) Daha önce de birçok kez iki şişle çorap örmeyi denemiştim ama hiç böyle detaylı olmamıştı gidişatı ve de sonucu. Şimdi taban kısmını baya ilerlettim, tam tabanımda istenilen ölçüye getirdiğimde üst tarafına geçeceğim örmeye, bu konuda ben de heyecanlıyım doğrusu... =)

Yalnız ördüğüm çorabın içindeki renkle ojemin rengi nasıl uyumlu görüyor musunuz? (: Farmasi Klasik Ojeler serisinden "Rosy" isimli Oje... 


Bu ara sıklıkla dinlediğim bir şarkı var, bir video sayesinde keşfettim aslında; merak ederekten. Şarkının adı Buludlar, bir azeri şarkı. Söyleyen Ceyhun Zeynalov... =) Öyle eğlendiriyor ki son 3 gündür beni, açıp açıp gülerek dinliyor ve söylüyorum resmen. Uzun zaman olmuştu böyle eğlendiren bir müzik keşfetmeyeli yine, direkt size de bildirmek istedim bu yazı sayesinde! Siz de dinleyin, keyiflenin ve ben kadar eğlenin dinledikçe inşallah. Sanatçının sesine yüreğine sağlık...

Dün topuğunu yaptım çorabımın bu arada, üstteki kolajda belli oluyor artık değil mi? :) Heyecanlıyım, inşallah istediğim gibi olur da bu modelden bol bol örer ve satarım bu kışa. Çok yürekten istiyorum bu aralar ciddi anlamda daha fazla işim dediğim alanlarda ilerlemeyi. İnşallah bu bahsettiğimi başarmaya devam edeceğim zamanla... (:


Ve haftanın en güzel aktivitesi Lise arkadaşım Gamze ile buluşmamız oldu benim için! :)) Birkaç aydır hep "tam zamanı" dediğimiz esnada, buluşmalara doğru ertelemelerimizle bir türlü kavuşamamıştık; dün "şükür kavuşturana" dedik. 11 sene sonra, internet üzerinden takipleştiğimiz ama pandemi ile tekrardan görüşerek zaman kolladığımız üzere de yeniden yüz yüze de görüşmeye başlayabildiğimiz bir süreç yaşadık beraber. Lise dostluğumuza sağlık Gamzem! :))

Beraber kahve içtik, telefon görüşmelerinin üstüne geçmişi daha derinden yad ettik! Sonra bol bol sahili turladık, beraber staj gördüğümüz bir senenin ardına araya çok bile zaman girmişti buluşmamıza; baya kişinin kulağını ufak ufak çıtlattık. :))

Sahil gezdik, kedi durdu önümde onu sevdik; onun da Reelsini yaptım gece eve gelince. Güzel anılar biriktirmek için yine sözleştik. Paylaşım yapmadan birbirimizin sohbetine odaklandığımız nice ekrandan uzak vakitlere diyoruz... (:

Velhasıl; bir haftayı daha yiyoruz bitmek üzere bile. Yarın bu saatlerde yeni haftaya doğru dalacağız bile. O zaman buludlaar diyelim, eğlenelim keyiflenelim ve şu içinde olduğumuz anların dolu dolu kıymetini bilelim... 

Sevgilerimle, bugün de diyeceklerimin bir kısmını es geçerek ama demem gerekenleri diyerek bitiriyorum yazımı canım okuyucu. 

Yazı sonu notum da şu olsun diyemediklerim adına; Sen sen ol çevrende olan biten ama senin yapabileceğinden öteye gelişen olaylara üzme kendini. Bazen ne yapsan da olmaması gerektiğinden olmuyor bazen... :) Sevgilerimle, görüşmek üzere!














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...