22 Haziran 2014 Pazar

Pazar Yazısı - #5 - El Emeği


Ben bu yazı dizimin altında, Pazar günlerimi ve tatil anlarının bıraktığı izleri yazıyorum. Diğer Pazar Yazısı yazılarımı, burada bulabilirsiniz. :)


Bu Pazar sakin ve güzel bir güne uyandım yine. Uyandığımda annem ve babam, halamlarda erkenden kahvaltılarını yapmış gelmişlerdi. Kendime gelmem, sabah egzersizlerim, kahvaltı, sohbet vs derken zaman geçti öğlene kadar. Sonrasında ise günümün yarısını üstte resmini gördüğünüz örgü işine ayırdım bugün yine. Ama bu sefer bitirme dokunuşlarını yaptım şükür ki... :)


2 ay kadar oldu. Nisan'da elime almıştım bu ipi, ve ancak Haziran'da bitirebildim. Çünkü uzun zamandır örgü örmediğimden ötürü, bir şekilde hamlamışım. İstediğim düzeni tutturana kadar, ör-sök ör-sök düzeninde takıldım biraz. :) Sonra tam tutturmuşken, finallere hazırlık devresi başlayınca; yine bir şekilde aksattım tabii...

Ama nihayetinde başarıya ulaştım işte. Ördüğüm hardal sarısı boyunluğu, bu öğlen bitirdim. Öğleden sonrasında da kestim (Örgüyü bitirme işlemini yaptım yani). Ve sonunda yaz başında boyunluğumuz hazır oldu. Ellerime sağlık, azmettim başardım işte bir örgüyü daha. Bir açılıp bir bozulan havadan ötürü, belki de sonbaharı beklemek zorunda kalmam kullanmak için. :)

Ben bu örgüyü annem ile kendime ördüm. Bende annem de beğendik şükür. Onca zamandır İnstagram'da ve bloğumda bahsetmişken bu boyunluktan, sonucunu da paylaşmadan olmaz dedim. Daha nice örgülerimizin ve el emeklerimizin sonucunu görmek nasip olsun inşallah... :)

Günün bitmesi için son saat içindeyiz. Annemler bir komşumuzun oğlunun düğününe gittiler bu akşam, bende film ve arkadaşlarla sohbet derken takıldım işte. Bu yazıyı yazmadan, örgümün sonucunu paylaşmadan olmazdı... :) 

Bir haftayı daha bitirmek üzereyiz, umarım güzel bir hafta olmuştur. Bu hafta bizim için, biraz sıkıntılı ama sonuna doğru güzel biten bir hafta oldu şükür. Allahım nice güzel haftalar nasip etsin. Mutlu günler. Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...