2 Haziran 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #51


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)



Bu hafta Kağan'ımın banyo sonrası Kağan üzerinden Nü-Fotoğrafçılığına soyundum. Kağan'ım modelim oldu. Çok fotojenik değil mi ama, kuzucuma maşallah lütfen... :) Evet resmim iyi olmayabilir, ama fotoğrafım iyi değil mi? Resimde yapmakta çok zorlanacağımı bildiğim bir şeyi, fotoğraf çekimiyle hallettim işte böylece... :)


Bu muzurluk Kağan'dan geçti bana, ama bence iyi olmuş. Sizce?  :) Bu fotoğraf hareketlerime başladığım günün 1-2 gün ertesi sabah. Sabah akşam hareketlerimi yapıyorum bu sıra, ve çok da iyi gidiyorum şükür. 2 gün sonra 1 hafta dolacak, bir daha da bırakmayacağım inşallah. Sağlığım yerinde, neredeyse her gün biraz da olsa iyilik hissediyorum. Maşallahlarım bir de bana gelsin. Tüm iyileşme gayretinde olanlar olarak, emeklerimiz boşa gitmesin inşallah... :)


Kuzumun reklam izleme donukluğu ve ciddiyeti bu da... Havaların bu hafta bozulduğu gün Cuma günüydü. O gün ister istemez hava durumuna eşlik etti surat ifadelerimiz. Bir iyi, bir kötüydük yanii... :) 


Havanın kapattığı zamanlar böyle puslu haller aldı hava dün. Bu haftasonu için birkaç hava alma planları yapmıştık ama hava muhalefetine takıldık. :) Olsun sağlık olsun, bu haftasonu İstanbul'dan annemin teyzesi iki kat altımıza taşındı. Umarım burası ona ve sağlığına iyi gelecek. (Daha önce bahsetmiştim, bu bahar hastalanan teyzemizden değil mi? İnşallah akrabaların varlığı ve gerek manzaramız gerek buraların havası iyi gelir Teyzemize)


Ben dünü ve önceki günü, hep bu hallerde geçirdim. Güya dersleri pekiştirecektim, ama elime alınca bırakamadım kitabı. Final öncesi son günlere girdik artık, bu haftasonu finallerim var. Yapabilirim diyorum, ama yine bırakmak zorunda kaldım pekiştirmelerime odaklanmak için kitabımı. Uçurtma Avcısı, cidden iyi bir kitapmış. Dersler olmasa, full okuyup bitirebilirdim. Ama olmuyor işte...

Bu sene yine dersler sebebiyle, pek fazla kitap bitiremedim. Sadece 3 kitap okuyabildim. Yaza ayrılmış bir sürü kitabım ve kitap keyiflerim var; ertelemelerle dolu da olsa güzel olacağına inandığım. Yeter ki şu finaller güzel gelsin de, inşallah kitaplarıma da odaklanırım eskisi gibi... :)

Mutlu ve verimli bir hafta olsun inşallah bu hafta da... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...