30 Haziran 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #55


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)

Geride bıraktığımız hafta şükür güzel geçti yine. Tatilimize az kaldı, geride bıraktığımız haftanın ardından... Bu hafta hazırlıklara başlayacağız artık. Ama öncelikle geride bıraktığımız haftada neler olmuş bakalım... :)



Kağan'ım geçen Pazar günü geldi yine bize. Bu hafta dahil, 3 haftadır şükür haftasonları ablamlar alabiliyorlar Kağan'ımı. Dün gece annemler gidip geri getirdiler yine... :) 

Ve üstteki resim geride bıraktığımız haftanın Pazartesi gecesinden... Kağan'ım her fırsatta annannesinin torunu olduğunu ispatlıyor. Resimde de temizlik yapıyor yine. :) Kuzuma maşallah, bir de ıslak mendile topladığı tozları atmayı da ihmal etmiyor... :)


Uyuma halleri, en çok sevdiğim hallerden. Çünkü uyku anı herkesin en savunmasız ve en masum anını ifade ediyor bence. Kağan'ımın bu halleri küçüklüğünden beri izlemeyi en çok sevdiğim hallerinden biri halini aldı... Yanında annannesi yatsın, hiç de kalkmasın istiyor mesela. Bu resim hafta içindeki o anlardan biriydi. Yer yer ayağını koydu, yer yer elini tuttu... Yeter ki annannesi kalkmasın yatsın yanında diye... :)


Garipliğe, değişikliğe hep hayrandır Kağan. Dedesi ona garip ve eğlenceli şeyler öğrettikçe zevkden dört köşe oluyor resmen. :) Bu da kepçe ile çorba içme hallerimiz. Kaşık mı varmış eskiden canım... :)


Perşembe günü evde yalnız olmanın ve yaz tatilinin yaklaşmasının keyfini çıkardım, kısa saçlarımla bol bol fotoğraf çekinerek. Kendi kendime poz vermeyi de çok sevenlerdenim ben. Bu güzel birşey bence, çünkü insanın kendi kendine eğlenebilme yeteneği bence olması gerekenlerden biri bu hayatta... :)


Balkon sefalarımız başlayalı çok olmuştu ama, gittikçe daha da keyifli bir hal almaya başladı bu sıra. Bu haftasonu Ankara'dan misafirlerimiz geldi, halamların balkonda akşam serinliğinde kalabalık bir keyif vardı. Gecenin sonunda kaydetmeden geçemedim sessizliği ve keyifli halimi. Şöyle dedim bu hafta yine; Yaşasın balkon sefaları, yaşasın yaz vakitlerinin keyifli akşamları. Yaz mevsimi, çoğunlukla daha iyi uyum sağlayabildiğim için çok sevdiğim bir mevsim... :)


Ve bu Cuma yine kuzum anne ve babasıylaydı dediğim gibi. "Yaz geldi, sıkıntı çekmesin saçlarını kestirelim."" diye takılmışlardı saç meselesine bu ara... Dediklerini de yaptılar nihayetinde, saçlarını kestirdiler Cumartesi günü kuzumun. Sıhhatler olsun, sağlıkla uzasın yine saçları kuzumun. Ama saçlarını istediğimiz gibi uzatıp da, toplama hevesimiz sonbahara kaldı artık. Kısmet yani... :)

Güzel ve dolu dolu geçen bir haftaydı. Mutluluklar ile doluydu şükür. Sizin de haftanız güzel geçmiştir inşallah. Mutlu bir hafta diliyorum yine, sevgilerimle... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...