23 Haziran 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #54


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)


Geride bıraktığımız hafta bizler için; sakin başlayıp hızlı devam eden, ama en sonunda sakinliğe kendini bağlayabilen bir hafta oldu şükür. :) Güzel geçen bir haftaydı yani şükür. Allahım daha kötülerinden korusun... Bakalım geride bıraktığımız hafta nasıl geçmiş? :)



Kağan'ım hafta başında su püskürtmeyi öğrendiğini göstermişti bana. Tabii üstümde gösterdiği için, birazcık ıslandım. :) Ama olsun iyi eğlendik yine. Sıpacığım birçok şeyi benim üstümde denemese olmaz, maşallah... :)


Annemle Kağan'ımın akraba günleri vardı geçtiğimiz hafta başında. Madem üniversiteden dönmüş bizim sitenin kızları, beraber oturalım dedik. Toplandık, sohbet muhabbet ve bol atraksiyon dolu geçti günümüz.  Bir firarımız vardı, ama kahve keyfimizden geri duramadık. Çok güldük, Allahım ağlatmasın inşallah. :) 

Allahım güzel arkadaşlıklardan uzak etmesin inşallah... Bir arada olabilmek, "eskisi gibi diyebilmek yeniden güzel" dedik... :)



Yağmur'un geldiğini siz de görüyorsunuz değil mi resimde? Bu haftada yağmur rahat bırakmadı peşimizi. Yaz tam anlamıyla geldi dediğimiz an, yağmur "Bir daha düşün" diyor adeta. Yağmur gelirken bile, gökyüzü ve gün batımı çok iyiydi ama... :)


Bu resim de Cuma gününden, Aöf finallerimizin açıklandığı günden yani... İnsan güzel ve ferahlatan bir haber alınca, sevdiği her şeye şiir yazabiliyor bence. :) Bakar mısınız şu gökyüzüne, güzellikle batıyor resmen. Daha da ferahlatıyor insanın içini. Günbatımını çok ama çok seviyorum ben...

Finallerimi şükür atlattım sorunsuz. 2. senemi de bitirmiş oldum böylece. Valla nasıl rahatladım anlatamam. Şükürler olsun, yaz şimdi daha da güzel devam edecek... :)


Kağan'ıma yeni terlikler almış annem Cumartesi. Kağan anne babasıylaydı bu haftasonu yine. Annem de hem işlerini halletti, hem de Kağan'a ayakkabı bakmak için kolladığı fırsatı buldu... :) Bir spor ayakkabı, bir de terlik almış... 

Terlikleri çok güzel değil mi ama kuzumun? Bizim ışıklı ayakkabılarımız vardı küçükken, şimdikilerin arabalı terlikleri gibi. O zamanki kadar fazla ışıklı ayakkabılar yok artık ama. Hala herşeyin küçüğü en güzel diyorum ben. Küçük olan herşey çok daha güzel... :)


Ve dün bir komşumuzun oğlunun düğünü vardı. Ben düğüne gitmedim. Annemi evden çıkmadan önce yakaladım ve düğün öncesi selfie'si çektik. :) Ve babamla annem dün düğün sezonunu açtıkları gibi kapadılar. Bu yaz pek fazla düğünümüz yok da... :) Ama düğünlerin en şık bayanı benim annem diyorum. Şu şirinliğe ve doğallığa bakar mısınız... Maşallah anneciğime ve bize... :) 

Böyle geçti bir hafta daha işte. Yeni hafta güzelliklerle dolu, sağlık ve bol huzurlu gelsin geçsin inşallah... :) Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...