16 Kasım 2014 Pazar

Pazar Yazısı #10- Aslında...

Aslında, yapacağım deyip yapamadığım öyle çok şey var ki hayat adı altında uçup giden zaman zaman. Herşeyin boş olduğunun tam farkına, ancak hayatımın tehdit altına girebilecek olması ihtimali ile farkediyorum bazen....

Her defasında bu başka diyordum ama, bu sefer bu daha da başkaydı. Nedeni farkındalığımın sonrasında oluşan daha da garip bir suçluluk duygusu... Farkındalığım biraz üzücü bir olayın gerçekleşmesi ile oldu ama, vardır her şerde bir hayır derler ya o misal işte... Ertelemek bir çözüm değil hayallere, biliyorum.

Farkındalıklarıma vardım ben bu hafta kısaca, farkındalıklarım ile dolu dolu bir hafta oldu bu hafta. Yeni yollar yeni çabalar içinde oturttuğumu düşünüyorum yine düzenimi. Kendime Ödev Olsun dediğim herşeyi, yavaş yavaş hakimiyetim altına almaya başladım yeniden... Ve ciddiyetine vardığımda yeniden başarabileceğimi gördüm.

Güzel bir haftaydı ve güzel bir Pazar olması için çabalıyorum şimdi. Annem ve Babam, Ablam ve Kağan'ım ile beraber birkaç akraba ziyaretine gitmişken, kendimi kitaplarıma bırakma kararı aldım bende. Bu hafta içi derslerime güzel odaklandım, elimden geldiğince de yol aldım. Ve bugünü tamamen okuma hallerime bıraktım. :)

Aslında ile başlayan birçok şey farkındalıktır bence. Farkındayım ve çabalamaya devam ediyorum. Oturduğum yerde yapmak istediklerim ve yapamadıklarım oluşmuştu yine geçen haftaya kadar birkaç haftadır. Bir daha oluşmaması dileğimle. Mutlu Pazarlarımız olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...