3 Kasım 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #70

Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,

Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)

Bakalım nasıl geçmiş geride bıraktığımız hafta... (27.10.2014-02.11.2014) :)


Geride bıraktığımız haftaya, mevsim değiştirerek başladık. Kışa yaklaştık diye bir yazı yazmıştım hafta başında bir de, o yazı burada. Geçtiğimiz haftaya daha da çok üşüyerek başladık yani... Soğuklar hakim, kış moduna girdik iyice. Benim üşüme zamanlarım çoktan başladı ama tabii, ben soğuklara çok dayanıksız bir insanım maalesef... 


Bu hafta şükür Nar yemeye başladık ailecek. Nar benim en sevdiğim kış meyvelerinden biri. Üstelik, soğuk algınlığından bağışıklık'a kadar pek çok faydası bulunmakta. Geçen hafta başında, Nar ayıklamanın kolay yolunu görünce internette, annemlere anlattım ve beraber uyguladık. Artık kolay yöntemini de bildikten sonra, doya doya yeme zamanıdır dedik. Bunu bu hafta paylaşmayı düşünmeliyim bence, sizde öğrenmelisiniz. Nar'ı daha çok ve daha kolay ayıklayıp yiyebilmeliyiz hepimiz... :)


Oyunlarımız meşhur bizim birçok yazımda bahsettiğim gibi. Bu hafta ise babamla Kağan'ımın koltuk tepelerinde dolaşmaları, ciddi ciddi koltuk tepelerinde oturmalara kadar vardı. Yani Koltuk Tepesindeyiz Türkiye. :D Maşallah iki yakışıklıma...


Gece ders çalışmalarıma başladım bu hafta. Bir gece ders çalışma sonrasında yazı da yazdım üstelik, o da burada. Nihayet dersleri yeniden alışkanlık edinmeye başladım, umarım bir an önce de kolaylarım... :)


Ve bir başarıya imza attım bu Cumartesi; Kağan'ımın Bayram'da Çanakkale şehitliklerinden aldığımız bayraklı bandanasını yeniden takmayı başardım. Ve bu sefer çıkartmaması için ikna ederek bu ikili fotoğrafımızı almayı da başardım. Bu hafta Çanakkale Şehitlikleri gezi yazımızı yazabilirsem göreceksiniz ki, bana Kağan'ım kadar yakışmıyor tabi. Ama böyle bir bandanayı takmak hem gurur veriyor hem de insanı rahat hissettiriyor..

 Kuzum bayrak sevgisinden ötürü bu bandanasını pek fazla paylaşamıyordu. Ama bu hafta gelişme oldu tabi. Bu resimden sonra çıkartmış olsa bile, daha sonra taktım yeniden. Ve "Kağan'ın, Kağan'ın" dese bile çıkartmadı bu sefer kafamdan. İkna oluyor sanırım yavaş yavaş... Kuzum benim, bayrak sevgisi bol kuzumun. :) 


Ve bu hafta Ablam ile Eniştem Cumartesi günü çalıştıklarından alamadılar Kağan'ımı. Bizde idiler Cumartesi akşamından. Haftasonu Ailecek birarada oturmak varken yine, işime gelmedi sanırım internete girmek. Ve bu ikiliyi böyle görünce dayanamadım bir de fotoğraflarını çektim, beraber İkea kataloğuna bakıyorlardı keyifle. Çalışan ve ebeveyn olmak haricinde, okumaya da başladılar bu sene bu ikili; ablam üniversiteye başladı yeniden, eniştem ise üniversite sınavına hazırlanıyor. Hayırlısı... İnşallah azimle devam ederler ve güzel sonuçlar alırlar. :) 


Velhasıl böyle geçti bir haftamız daha. Ve bu hafta, bir Cumhuriyet Bayramı daha geride bıraktık. 91 yıl olmuş Cumhuriyetimiz kurulalı. Böyle gençler yaşatacak Cumhuriyeti ve ülkemizi. İlelebet yaşatsın, bu ülkenin Kağan'ım gibi gençleri Cumhuriyetimizi inşallah. 

Ve yine mutlu bir hafta olsun inşallah, Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...