11 Kasım 2014 Salı

Fotoğraflarla 1 Haftam - #71

Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,

Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)


Bu haftabaşında da devam etti ders çalışmalarım, internete giremedim dün. Dün kuzumla oyun sonrası ders çalışmak için oturup kalktıktan sonra epey yorgundum. Bu yazı ancak bugüne sarktı bu sebeplerle... Bakalım nasıl geçmiş geçen hafta (03.11.2014-09.11.2014) ? :)


Haftaya bulutları izleyerek başladık yeğenimle. Kuzum ile dışarıya bakarken arabaları izlerken, gökyüzündeki bulutlara takılıverdim yine gündüz vakti... Gün geçip giderken İnstagram'a resim koymadığımı farkettim yatmadan. Üstteki resmi de Pazartesi günü uyumadan önce koydum İnstagram sayfama. "Bulutları neye benzettiğimi söylemeyeceğim, çünkü belli oluyor bence" dedim. Sadece "Bir yerlerde bence hepimizin ruh eşi var." dedim ve çekildim köşeme. Bu haftanın güzel karelerinden biriydi bence... :)


Ah bu kare ve o sabahın hikayesi... Bu hafta kuzumla bir ilke imza attık, okumayanlarınız varsa buradan okuyabilirsiniz... :)


Kuzumla güzel bir hafta geçirdik, eniştem sene sonuna yaklaşılması sebebiyle son iznini aldı işyerinden bu hafta. Bu sebeple Perşembe akşamı kuzumu aldı gitti evlerine. Bende Kağan'ım yokken, derslerime ve aktivitelerime dalayım dedim. Plan program ile geri dönmeliyim yapmak istediklerime dedim. Biraz hayallerimi kendi kendime baltalamış da olsam bir süredir, geri dönüş yaptım yani yine... Bu karikatür de bu hafta arkadaşıma yollamak için, sevdiğim karikatürlerden çektiğim bir fotoğraftı. Bana uygundu, haftama ekledim diyelim... :)


Kağan'ım yokken, kendime ödevler verdim yeniden. Ve gerçekleştirmek için çabalamaya da başladım şükür ki. Ders çalışmalarım, kitap okumalarım güzel geçiyor. 1 hafta verdim kendime toparlanmam için. Bundan sonra bir daha düzenimi bırakmayı istemiyorum. Üstteki resim, kuzumsuz kahvaltı ettiğim sabahın ertesi çay keyfim oldu... :) Ödevlerim ile ilgili yazım da burada...


Cumartesi kitaplarımı okumaya giriştim, Pazar derslerime... Derken; Pazar günü ben ders çalıştığım, annem ütü yaptığı ve babam da yanımızda bilgisayar ile takıldığı esnada çektim bu günbatımını. Aslında hepimiz bir an işlerimize epey odaklanmışız, babam geç farketmeseydi güneşi tabak gibi de görebilirdik. Hava kapalı olmasına rağmen, böyle güzel bir günbatımı vardı işte... Güzel bir Pazar da geçirdikten sonra ailecek, bitirdik geçen haftayı... :)

Şükür güzel geçen bir haftaydı yine. Hem enerjiktim, hem de güzel toparladım haftayı bence plan programlarımla. Ne diyeyim umarım önümüzdeki haftalarda da, yine eskisi gibi kararlılığımı sürdürürüm böyle... Yeni hafta da sağlık, mutluluk ve kararlılık dolu geçsin hepimiz için inşallah. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...