29 Eylül 2014 Pazartesi

Özledim Yine, Döndüm İşte...



Merhaba, ben döndüm nihayet. 1 haftadır ablamlardaydık. Ve sosyal medyadan uzakta düşünmeye ve dinlenmeye ihtiyacımın olduğunu anladım bu süre içinde. Dinlenmiş bir biçimde dönmüşken, Alvin Ve Sincaplar (Simon ve Theodore) gibi bir kenardan izlediğim bloglara ve olmadığım zamanlarda şunu şunu yapmam gerek dediklerime odaklandım bugün... :)

Evet özledim. Ve hep derim, "Bazen uzaklaşmak ve özlemek gerekir, daha çok değerini bilmek ve daha iyi anlamak için sahip olduğumuz ve yapmak için çabaladığımız şeylerin değerini." :)

Kısacası ben geldim, buraya yazmayı da takip ettiğim blogları okumayı da özledim. Bol bol kitap okumaya, dinlenmeye çalıştım. Ve anladım ki, beni tatmin edecek derecede yapmayalı çok olmuş bu okuma eylemlerimi. Tahmin edilemeyecek kadar çok düşünmeye fırsat verdim kendime, evimizde düşünemedim diyemem. Ama düşüncelerimden sıyrılma gibi hayaller kurarken sürekli medyaya dalmaktı evde iken yaptığım. Bu da beni daha az düşünür yapmış aslında, hayallerim ve yapmam gerekenler konusunda. Düşüncelerimden korkmaz halde, kurduğum hayalleri gönderdiğim çıkmazlardan kurtardım geldim. Özledim ve dinlendim. Çok dinlendim, çok okudum, ama az yazdım.

Yani ben geldim. Sevgilerimle ve yine yazılarımda görüşmek üzere... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...