17 Eylül 2014 Çarşamba

Fotoğraflarla 1 Haftam - #65


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,

Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)


Hafta ortasında ne Fotoğraflarla 1 Haftam'ı dediğinizi duyar gibiyim. (Demiyorsanız da ben öyle hayal etmek istiyorum :) )

Bugün Geldi Fotoğraflarla 1 Haftam, çünkü bu hafta yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Bu yazı dizim konusunda dikkat etmemi söyledi bir kuş, hafta içinde paylaşımda bulunduğum fotoğrafları değerlendiriyorum sadece diye. :) Bende dikkat etmeye çalışırım ama bu bir haftayı değerlendirme yazısı sonuçta dedim. Sonuç, bunu düşünürken yazı bugüne kaldı.

İlk başlardaki gibi, birkaç ufak ayrıntıları da katarak devam edeyim bir süre diyorum. Kışın gelmesi ile veya 2014'ün bitmesi ile bu yazıyı yazmama kararı da alabilirim diye düşünüyorum aslında. Bakalım kısmet herşey... :)


Haftaya kuzumun halsizliği ve azıcık üşütmüşlüğü ile başladık geçen hafta. Kuzum ancak uyudu da kendine geldi. Onun her hali güzel de, bu hasta halleri hiç hoş değil. Kuzularımız hasta olmasın inşallah... 


Salı günü Damlam davet etmişti beni oturmaya. Uzun zaman sonra onlara oturmaya gittim, annemin yardımıyla. İkimiz için de değişik oldu bu durum. Sağolsun bana köpüklü bir kahve yaptı, Atatürk resmi ve imzası bulunan bir kahve fincanında getirdi kahvelerimizi. :) Sağolsun misafirperverliği çok iyiydi, sohbetimizi ettk ve okuluna dönmeden önce güzel vakit geçirmeye baktık iyice...


Daha sonra uyumamış olan Kağan'ımı da aldı bizim evden Damla. Beraber Damla'ların kedisi ile oynadık bol bol ve dans ettiler Damla ile... Güzel bir gündü. Güzel günler geçirebilmeyi diliyorum nice nice, ailemle, arkadaşlarımla ve sevdiklerimle... :)


Cumartesi günü Ablam ile eniştem geldi. Beraber çay keyfi yapmak için oturduk ama bana ağırlık çöktü nedense daha sonra. Yattım uzandım, onları dinledim ve izledim. Böylece farketmeden ayaklarımın gözüktüğü bir fotoğraf çekme modasına geçte olsa uymuş oldum. =) Resmi bilgisayarda gördükten sonra farkettim bir de...


Bizimkilerin ne yaptığını sorarsanız; ablamın telefonundan Kağan'ın eski fotoğraflarına bakıyorlar. Nasıl büyüdü, eskiden neler neler yapıyordu sohbeti döndüğü sulardan bir resimdi üstteki resim... Canım ailem benim, iyiki varlar. Babam bu resimde yok maalesef, o sırada yorgundu uzanıyordu o da. Malum çalışmaya başladı epey yoruluyor, Allah yardımcısı olsun... :)

Kısacası güzel bir haftaydı. Bu hafta da böyle olsun dedim Fotoğraflarla 1 Haftam. İnstagram veya sosyal hesaplarımda paylaştığım fotoğrafları değil de, paylaşmadığım ayrıntıları yazayım dedim. Böyle de güzel ama diğer türlü de güzel bence. Ara sıra karışık gelir bu yazı olmadı. Nasıl denk gelirse yanii. Sevgilerimle... :)

Daha fazla fotoğraf için İnstagram hesabım; İnstagram.com/didolatte_

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...