1 Kasım 2013 Cuma

İzledim - Mesajınız Var!



*Bu resim google görsellerden alıntıdır... 

Geçtiğimiz Pazar gününün filmi, Mesajınız Var (You've Got Mail) filmiydi... Başrollerinde, Tom Hanks ve Megg Ryan'ın oynadığı romantik komedi bir filmdi kendisi. Ve dalında sevdiğim filmler arasına girmiş bulundu kendisi. :)

Megg Ryan filmlerinin yeri benim için ayrıdır. Ve Megg Ryan'ı en çok Melekler Şehri'nde severim. Melekler Şehri filminin de yeri de bambaşkadır hayatımda. Mesajınız Var filmi ise, iki güzel oyuncunun yer aldığı çok güzel bir yapıttı.

Megg Ryan'ın oynadığı Kathleen Kely karakterinin, New York'un batı yakasında bir kitapçı dükkanı vardır. Annesinin yadigarı olan, bir çocuk kitapçısıdır dükkanı... Joe Fox ise bu kitapçının yakınında bir kitapçı mağazası açma düşüncesinde olan bir iş adamıdır. Kitapçı dükkanı, cafeteryası bulunan 2-3 katlı bir mağazadır. Ve tesadüftür ki, Kathleen ve Jox mail arkadaşıdır, aynı yerde ve birbirlerinden habersiz. Ve bu karmaşa çok güzel bir hikayeyi doğurur... :)


İzledim yazısı bu, çok fazla film hakkında yazıp merakınızı söndürmek istemiyorum.


Ancak bu hikayedeki Joe Fox'un işyerini fena bir yer olarak görmedim ben. Küçük bir yerde bir çocuk kitapçısına yakın yerde açılması elbette iyi değil. Ancak Türkiye'de böyle bir yer olsun isterdim. Kütüphane kafe'si olsun isterdim. Kütüphane tarzında bir kafe... Türkiye genelinde elbet vardır. Ama isterdim aslında, böyle bir yer açıp işletmek. Kendi küçük dünyam olurdu orası aynı zamanda, kitaplarla ve kahve kokusu ile dolu küçük bir kafe... :)

Hayal kurmak, hayal etmek güzel... Kütüphanelerin daha yoğun olduğu yerler isterdim, çok çok isterdim...

Bu da böyle bir İzledim yazısı oldu, biraz da İsterdim yazısı oldu ama neyse...

Okuduğunuz için teşekkür ederim, Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...