18 Kasım 2013 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #25


Önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarımı burada bulabilirsiniz. :)

Daha fazla fotoğraf için ise İnstagram sayfama buradan bakabilirsiniz. :)

Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım, geçtiğimiz haftayı fotoğraflarla değerlendirmek için yazdığım bir yazıdır. Yazmaya başladığımdan beri, haftalık olarak değerlendirmenin bana epey faydasının dokunduğunu farkediyorum. Bir haftayı nasıl geçirdiğimi, boşa geçirip geçirmediğimi gösteriyor bu yazılar... Bu sayede haftaya daha enerjik başlıyorum. :)


Bakalım geçtiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)






Hafta şen şakrak başladı. Kağan gün geçmiyor ki, garip yerlere girmesin veya biz onu garip yerlere koymayalım. :) Bu hafta başında da Kağan'ı Oyuncak sepetinin içine koyduk, üstüne de oyuncaklarını tabii. :) Kağan bey epey mutluydu halinden, oyuncakları ata ata da çıktı zaten sonra... :)


Maşallah alarak güzel bir haber verebilirim; önceki haftasonunda Cumartesi günü olduğundan çok iyi ve rahat adım atan Kağan, bu hafta yürümeye başladı ve şimdi küçük küçük adımlarla ve ufak tefek cesareti yene yene epey kolayladı. Kuzum şükür sonunda yürüdü. :) Ayaktaki bir hali de böyle artık. Artık cesaret ile ayakta da durabiliyor kuzum. Çok iyi haber bizim için, bir şekilde düşmediği halde düşmekten korktuğu için yürüyemediği tahmin edilen Kağan Efe, sonunda yürüdü... :) Şükür rabbime, allahım her miniğe nasip etsin... :)


Bu hafta ders çalışmalara elbette devam ettim yine. Ve bu dönemin derslerinden vize öncesi üniteleri biten ilk dersim, Sosyal Psikoloji 1 dersi oldu. Ardından 1 ders daha bitirdim. Ancak 3 ders bekliyor beni şimdi bir de, canım nedense istemiyor ama birkaç gündür çalışmak :( 


Kağan'ın uyku hallerini çekmeye ve beğendikçe internete koymaya devam ediyorum ara ara. :) Bu da bu haftaki uyku hallerinden biri. Can o can, maşallah kuzucuğa. :)


Cuma günü Kağan'ın halası, eniştesi, kuzeni, Babannesi ve dedesigil geldiler. Akşama kadar oturduk, akşamına da Kağan'ımızı da alıp gittiler. Kuzucuğum anne babası ile vakit geçirdi bu haftasonu evinde. Gitmeden önce otururken, Babam, yiğenim ve onun tatlı kuzeni Kadir Eren'i aynı karede çektim bende. :) Güzel değil mi? :) 


Eee Kağan gidince, Cumartesi gününü bir filmle değerlendireyim dedim bende. Eti Puf ile geçen bir Cumartesi oldu biraz da benim için. Eti Puf küçüklüğümüzün bisküvisiydi. Bazen sizi maziye getiren şeyler iyi gelir. Ama tabii bu eti puf'u annem dışarı çıkarken film izlerken yerim diye isteyince anladım ki; son zamanlarda boş zamanlarımda birşeyler yemeye sarılır olmuşum... Buna bir son vermeye karar verdim, hem de hemen... :/ Artık boş olduğumda yeme hissimi kovmaya başladım, artık gitsin benden çok uzağa...


Ve dün akşam Kağan'ım yeniden geldi evine. Eh evde bir küçük oldu mu bilirsiniz o ev nasıl sesle dolar. Kuzum geri dönünce ev yine sesli haline geri döndü... :) Allahım kuzuma ve kuzularımıza, uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin... Ve neşelerini hiç eksitmesin... :)

İşte bir hafta daha böyle geçti. Haftaya görüşmek dileğimle, Esen Kalın. Güzel ve mutlu bir hafta bizlerle olsun... :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...