27 Kasım 2013 Çarşamba

Fotoğraflarla 1 Haftam - #26


Önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarımı burada bulabilirsiniz. :)

Daha fazla fotoğraf için ise İnstagram sayfama buradan bakabilirsiniz. :)

Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım, geçtiğimiz haftayı fotoğraflarla değerlendirmek için yazdığım bir yazıdır. Yazmaya başladığımdan beri, haftalık olarak değerlendirmenin bana epey faydasının dokunduğunu farkediyorum. Bir haftayı nasıl geçirdiğimi, boşa geçirip geçirmediğimi gösteriyor bu yazılar... Bu sayede haftaya değişik başlıyorum. :)

Bakalım geçtiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)



Gecikmiş bir haftalık yazı ile karşınızdayım bugün. Sebebi bu sıralar biraz limoni olmamdan ötürüydü, bir de malum vize hazırlıkları sürüyordu. Nihayet 2 gün önce bitirdim bu dönem derslerimin vize konularını. Tabii hesabıma göre 1-2 hafta önce bitiyordu ama tembelliğimden ötürü geciktim biraz...

Velhasıl en sonunda, vize konularımı bitirdim ve gerçekleştirmeye başlamak için ertelediğim işleri yapmaya koyuldum birkaç gündür. Planlarım programlarım sürüyor gidiyor, umarım böyle güzelce devam edecek de... :))

Bu haftaki yazımız az fotoğraflı, vizelere hazırlık ve limoni hallerim nedeniyle resim çekdiysem de fazla fotoğraf paylaşamadım. Sebebi azıcık sıkıntılı hallerimdi işte. :) Neyse ki şimdilerde iyiyim, hem moral hem de limonilik açısından... :)




Kağan'ım haftaya yara bere ile başladı geçen hafta. Pazar gecesinden olmalı bu fotoğraf. Malum artık yürümeyi serbestleştirince Kağan, yarası daha çok olmaya başladı. Yerinde durmuyor kuzum maşallah. :)


Kuzum Cuma günü gitmişti anne- baba evine, o gitmeden önce beraber video izlerken bu fotoğrafta. Allahım miniklerimize sağlık sıhhat versin bol bol, bu sıralar diş çıkarma sorunlarımız var biraz. Malum azı dişlerin sıkıntısı işte... :) Allahım kolaylık versin tüm bebeklerimize... :)


Bu hafta yavaş yavaş Baby Tv izlemeye başladık Kağan ile. :) Açıkçası benim biraz şu çizgi filmlerdeki subliminal mesaj açısından biraz korkum var, ancak eninde sonunda izleyeceğinden ötürü yapacak bir şey kalmıyor yavaş yavaş. Ama tedbirli olacağız ve çok ama çok dikkat edeceğiz tabii... Tabii hiç izlemese daha iyi ama nasıl olacak o iş de değil mi?


Bense, zayıflamak için acıktığımda Special K'ya sarılmaya devam ediyorum bu sıra. :) Doğrusu yoğurt ile epey güzel oluyor. Hem formumu koruyorum hem de karnımı doyuyorum yani. :) Cumartesi günü annemle komşumuz Nurcan teyze, Bursa'da çarşı gezmesinde iken bende Toni Braxton eşliğinde hem karnımı hem de ruhumu doyurdum. :) Eh müzik ruhun gıdası sonuçta... :)

Toni Braxton sever misiniz bu arada? Ben birkaç şarkısını biliyorum ama sesi çok hoşuma gidiyor doğrusu. :)



Pazar gününü de şöyle bir fotoğrafla bitirdik. Uzun zaman geçti diye anımsıyorum, yüzüm böyle zayıf çıkmayalı fotoğraflarda. :) Belki ben abartıyorum gibi gelecek ama, kendimi kilolu görüyorum yine evet. Bir an önce zayıflamam gerek... :) Elbette bir uğraşlarım var bu zayıflama meselesi için, umarım gerçekleşir de... :)


Bu yazımı Toni Braxton'un Un-Break My Heart şarkısı ile kapatmak istiyorum. Ruhunuz bol gıda ile doysun, Toni Braxton'un şarkısı ile... :) Sevgilerimle... 


Toni Braxton - Un-Break My Heart 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...