31 Ekim 2014 Cuma

Gece Ders Çalışma Faslından Sonra...


1 aydır başlayacağım deyip gerçekleştirmeye fırsat bulamadığım gece ders çalışmalarıma başladım nihayet. Dün gece devam ettirdiğim ders çalışma hallerimin, bugünkü devamında 1 ünite daha bitirebildim. Daha bitmesi gereken çok ünitem olsa da, şimdiden yarılamış gibi hissediyorum diyebilirim. Asıl iş, bir süreklilik haline getirebilmekle başlıyor ders konusunda bence...

Velhasıl bugün İstatistik'e de giriş yaptım iyiden iyiye. Saat 2'yi bulalı biraz oldu şimdi, benim dersim de o sıralarda yeni bitti... Şu 2 gündür gündemdeki üzücü ve yürek yakan haberlerin etkisinde yazacak halim yoktu. Yatmadan önce, bir not şeklinde yazmak istedim bu yazıyı. Aöf İkinci Üniversite Kapsamında okuduğum Sosyoloji bölümümde durumlar bu dönem biraz karışıksa da; bu son karışıklık inşallah diyerek, derslerime güzel çalışmalarda bulunduğumu ve yine kendime güvendiğimi not etmek istedim.

Dediğim gibi, bugünlerde canımı en çok sıkan ülke gündemimizdeki karışıklık. İhmaller, Cinayetler, Saldırılar, Savaşlar, Kavga-Gürültüler... Allah sonumuzu hayır etsin, bol sabır ile gönlümüzün ferahlığa çıktığı günleri görmeyi nasip etsin...

Benim gibi henüz uyumamışlara ve yeni uyuyacaklara Allah rahatlık versin. Uyumuş olanlara da, tatlı rüyalar olsun... Gündem karışık, bari rüyalarımızdaki gündemler güzel olsun. Yine görüşmek üzere, Sevgilerimle... :)

Not; Annem, Babam ve Kağan'ım uykuya dalalı çok oldu. Bana beni yatırması için annemi kaldırmak düşüyor, e malum rahatsızlığımdan ötürü yardıma ihtiyaç duyuyorum. :) O değil de annemi uykusundan edecek olmak zor geliyor en çok. Sırf ben ve benim gibiler için, ışınlanmayı bulmalı bilim adamları. Gece kafasından sevgiler... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...