8 Şubat 2019 Cuma

Bu Bir Karar Mı? - Şubat 2019




8.02.2019- Cuma (03.31)

Gecenin şu saatinde, hazır ekran yarım saatten fazla kapalı halde yatar iken bu ara her şeyi yapmayı ister halimde şekil değişikliği oldu. Dayanamayıp yine telefonumu açtım ve bunları yazıyorum. Çok yazmak, çok öğrenmek ve çok aktif olmak istediğim bir dönem daha peydah oluyor resmen. Daha dün yazmaya başladım yeniden hayat hikayeme dair ve bugün de istikrarlı biçimde bu konuda yol alıp yazmış olmak beni mutlu eden bir diğer şeydi ama yine de eksik olan bir şey var ve daha yoğun olma isteğim hakim şu birkaç zamandır...


Hep yapmak istediğim, engelli farkındalığını tüm ülkeye yaymak ya hani; bir topluluk karşısına çıkıp konuşmak anlatmak ve yapılan yanlışlara dikkat çekmek istiyordum hep. Gördüğüm çok yanlış var zira, ülkemde ve de dünyada... Bu gece ise, neden bir YouTube kanalı açıp bu hayalimi orada sadece oturduğum yerden konuşarak da olsa yapmıyorum ki diye düşündüm. Olur gibi geldi, benden youtuber olmaz derken olur gibi geldi birden... :)


Aynı zamanda, daha bir haftadır yine kamera karşısında kendimle bile konuşmaktan utandığımı görmüşken; bu kendime dahi açılamaz hallerimi çözerim belki? Dedim... İyice araştırıp bir hal çaresine bakmam ve gerekirse kendimi ve hayallerimi gerçekleştirmek adına, bu işe de girişmem iyi olur gibime geliyor hala.


Yaklaşık yarım saattir değişmeyen bir düşünce halinde bu bende şimdi. Beni korkutuyor, büyük bir sorumluluk diye düşündürüyor ama yapamam dedirtmiyor... Olur da YouTube hesabı açarsam bile, Beğen abone ol yorum yap demeyeceğim dedim ama nedense bir de. Bu kadar düşündü ve netleştirdi isem çizgileri, bir yerde de olur gibime geliyor... :)


Niyet var, amaç var ve de hizmet edeceği alan genişliği var. Hadi hayırlısı olsun bunun da diyelim o zaman... Konuşma becerilerimi geliştirmeme fayda sağlar, iyi gelir ve birkaç kişi ile başlayıp bir ülkeyi bilinçlendirmeye vesile oluruz belki de...


Ciddi ciddi düşünüp araştıracağım bu konuyu. Kendim ve tüm zorlanan engelli bireyler için, farkındalık oluşturmaya niyetleneceğim sonrasında da; aklıma tüm hatlarıyla yatarsa tabii bir de... :)


Bakalım, kısmet... (03.42)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...