2 Aralık 2018 Pazar

Pazar Yazısı #54 - Sakin Bir Pazar


Bir pazar daha bitmek üzere ve ben epeydir yazmadığım üzere, bir pazar yazısı daha yazmaya geldim! :) Sizin pazarınız nasıl geçti ve nasıl geçiyor bilmiyorum ama benim pazarım örgü örerek ve film izleyerek epey sakin geçti. Mutlu pazarlar...


Bugün sabah kahvaltımız sırasında, annem ile babama film izlemeyi önerdim. Son anda da, "Madem öyle, benim beğendiğim ve annemlerin de izlemesini istediğim bir film olsun." dedim... Netflix'te dün babam işte iken, anneme de başta izletmek istediğim üzere karşıma çıkan ama ertelediğimiz filmi bu sabah beraber izleyelim dedik; fırsat bu fırsat. Annem yarım bırakıp kahvaltıdan sonra işine döndü ise de babamla biz sonuna dek izledik. Annemse, "Bu filmi daha sonra baştan sona izlemek istiyorum Didem." dedi. "Hay, hay..." dedim :) 

Bu film Doktor Strange ve ben bu filmi ilk olarak geçen sene izledim. Filmde film dünyasına ait düşünce ve gerçekler çoğunlukta, ama bir o kadar da gerçek dünyaya ait düşünceleri içeriyor bu düşüncelerin bazıları esasında. Benedict Cumberbatch'in başrol oynadığı filmde; zihnin, bedenin karşısında daha güçlü olduğu ve bu felsefenin nelere sahip çıkabileceğini anlatıyor. Fantastik bir film ama eğlenceli vakit geçirtirken de fazlasıyla düşündürüyor yani bence insanı... 

İzlemekten hoşlandığım filmleri tekrar izlemeyi, tekrar izlemeyi sevdiğim filmleri sevdiklerime de izletmeyi seviyorum velhasıl! :) Üstteki resmi instagram hesabımın hikayesinde filmi izlerken paylaştım bugün; instagram hesabımdaki tüm hikaye ve paylaşımlarıma buradan ulaşabilirsiniz... :)


Dün başladığım örgüye devam ettim bir de bugün... Bu iple daha başka şeyler de yapmak vardı aklımda ama yine bir şala başladım. Üstelik renk öyle hoşuma gitti ki, sahibi çıkmadan önce ben mi sahiplensem diyorum! :) Bu ara elimdeki tüm ipleri değerlendirebilmeyi isteme gibi bir düşüncem var bir de; hiç kullanmadığımdan tutun, yarım bıraktığım iplerime kadar... Başarır mıyım sizce? :) En azından 6-7 parça bir şey örmüş olmayı istiyorum bu sefer, yaza kadar! 

Son İnstagram paylaşımlarımdan birinde, burada, başladığımı söylediğim pembe şal daha geçen gün bitti. Sahiplendirdim bile, daha tam bitirmeden; bir arkadaşıma işyerini açma hediyesi olacak, Melikeme... Güle güle kullanacak, kenarları tığlandıktan da sonra inşallah... :) Ben şu mavili örgümü de bitireyim de, pinterest hesabımdan kendime not ettiğim yeni modellerden de öreceğim daha... 

"Yapmak İstediğim Modeller" adlı pin tabloma buradan, Pinterest hesabıma da buradan ulaşabilirsiniz bu arada... Öyle güzel şeyler var ki pinterest'te, hepsini yapamam belki ama çoğunluğunu yapmış olmayı istiyorum kış bitimine dek... (: 

Sakin geçen ve bir o kadar düşüncelerle, tedavilerim adına yolunda gitmeyen bir düzen hakimken bu ara, bir o kadar da yolunda gidecekmiş hissiyle, oturtmaya başlamışım düzenimi gibi bir hisle bugünü geçirdim işte. Mutlulukla ve umutla dolu, planlarımızın yoluna girdiği bir haftaya başlayalım yarın da inşallah... Mutlu akşamlar, güzelliklerle dolu mutlu haftalar olsun hepimize. 

Sevgilerimle... (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...