6 Aralık 2018 Perşembe

Engelleri Aşacağız, Sesimizi Duyuracağız - 05 Aralık 2018


Engelleri Aşacağız, Sesimizi Duyuracağız" diyorum bugün ve buna artık daha çok inanıyorum. Desteklerim büyüyor şükür, beni anlayan arkadaş grubum ve öğretmenlerim de; "Bunun bir gereklilik olduğunu ve bana yardım edebilecekleri noktaları saptar oldular" ve sesimi duyurmama yardım ediyorlar... Dün akşamdan beri neler oldu, bugün de anlatmak istedim; :)


3 Aralık 2018'de bir yazı yazarak, sorunumu tam anlamıyla anlatıp çözüm aramaya girdiğimden beri; desteklerim büyüdü şükür ki. Dün akşam imza kampanyamızı açtık, sesimiz duyulsun sorunlarımız tam bilinsin diye açıklıkla oraya da yazdım. İmza kampanyamızı okumak ve destek vermeye karar verip imzalamak da sizlerin elinde. İmza kampanyamıza linkinden ulaşabilirsiniz, BURAYA TIKLAYARAK...

Bilinmelidir ki, bu benim değil tüm bu desteğe ihtiyacı olan engelli arkadaşlarımın ve de ailelerinin mücadelesidir. Destekleriniz çok önemli. Bilin ki bir imza, bir twitterdan retweet; yetkililere sesimizi duyurmak için büyük bir adım... Biz engelliler, bize bu hak sunulur ise; rehabilitasyona gider iken, bedensel engelimiz sebebiyle engellenmeyecek ve taşınma hizmeti ile ailelerimizin en azından bir yükünü azaltmış olacağız. Deneyimli desteklerden bahsediyorum, bu desteği devletimden kaliteli yaşamak adına istiyorum. İnanıyorum ki, devletim de bu desteği verecek ve beni bizleri tedavisiz bırakmayacak; tedavimi almak için gideceğim yolda engellerimi ortadan kaldıracak! :)

Umutluyum, çünkü bir bakın aşağıdaki ekran görüntülerindeki twitter bildirimlerimize; ben iki gün öncesinde bunu bile beklemiyordum, son bir saattir sesimizi Bursa tabanlı gruplara duyurmaya başladı... Beğenen, retweetleyen herkesin de mücadelesi bu; "Bugün bize, yarın size" diye biraz ama büyük ölçekte hiç kimse de zorlanmasın, sorunlarımız ve mücadelemiz herkese örnek olsun diye... :)

Twitter adresime, ve twitlerime buradan ulaşabilir ve oradan da mücadelemin sebebini yine okuyabilirsiniz...  (:




Şu beğenen eller, paylaşan eller; gönüllerden gelen desteklerimiz. Her birini yüreğinden öpüyorum. Bunun bir de facebook ve instagram ayağı var; onu burada paylaşamıyorum. Ama bilin ki, her birine minnetim büyük... 

Başaracağıma dair olan inancımı büyütüyorlar, birlikten kuvvet doğacağına daha çok inandırıyorlar; tanınan ve tanınmayan kişilerin desteğiyle, yalnız olmadığımı gösteriyorlar. Varolsunlar, varolalım. :)

İki gün önce; belki beni anlamayacaklar ama ben yine de kendimi 3 Aralık sebebiyle yazımda anlatacak ve kendimi duyurmaya çalışacağım demiştim. Şimdi de diyorum ki; olacak başaracağız, engelleri aşacak ve sesimizi yetkililere duyuracağız... :)

Allahım gönüllerinizin ekmeğini yedirsin her birinize, okuyun güzel insan; hak veriyorsan bir kez paylaş bu yazımı... Hepimiz için vatandaşlık haklarımızı, yaşama dair haklarımızı alalım; engellilerimiz için, engelli ailelerimiz için ve tüm vatandaşlarımız için. Allahım kaza bela vermesin, ama geçici olarak bile olsa iyileşme sürecinde hastanelerde ve rehabilitasyonlarda taşınma hizmeti ihtiyacımız...

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...