5 Ağustos 2013 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #10


Fotoğraflarla 1 Haftam serisinde 10. yazıya gelmişiz, yuppi diyor ve tebrik ediyorum kendimi. :)

Önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarını burada bulabilirsiniz. :)

Gelelim bu hafta deniz macerasını da içeren bir hafta nasıl geçmiş... :)



1 hafta öncesinden başladığım kitabı Üstün Dökmen'in kitabını bu Pazartesi bitirmek kısmet oldu. :) Güzel mi güzeldi, önyargıları yıkacak ve düşündürecek kitap. Ve aynı zamanda öğretici bir kitaptı, Üstün Dökmen'in yüreğine sağlık... :)


Ve kitapta beni en düşündüren başlıklarından biri de bu başlıktı, "Sonlu Olmanın Sonsuz Kederi" 
Hangimiz çekmiyoruz ki bu kederi? :)


Ve bu hafta-başında; Kelebekler Ve İnsanlar bitti, Kara Duvak'a başlandı. Kara Duvak; küçük yaşta gelin olan kızlarımızın hikayelerini anlatıyor. Doğrusu beğenmeme rağmen, çok hüzünlendim. Bende o arada doğum günümde hediye gelen kitabımı da okudum bitirdim... Kara Duvak da bitmek üzere. :)


Ve Kağan bu hafta benden önce deniz sezonunu açtı. İlk denize girişiydi ve çok sevmiş. Ben o gün gitmemiştim, başka işleri daha var annemlerin diye. Denizi çok sevdi Kağan... :)


Ertesi gün ben de dahil hep beraber deniz için hazırlandık. Kağan ile denize gireceğim için de, bu sezonda ilk denizime gireceğim için de heyecanlıydım. Biz denize gidiyoruz diye not bırakmıştım İnstagram'a. :)


Ve o günün akşamı eve geldiğimizde; Kağan biraz yorgundu bense denize giremediğim için ona uyma modunda çektim bunu. O gün kısmet olmadı, Lara'ya gittik deniz çok dalgalıydı. :)


Ve bir ertesi gün yani 2 gün öncesi de bu görüntü vardı. Bu yaz sezonunda ilk denizine girmiş, mutlu mesut Didem. Bu sefer Konyaaltına gittik ve de erken gittik. Deniz pırıl pırıldı. Ama gidip azıcık kurulanayım ve de güneşten faydalanayım derken, kızardım bozardım o gün yandım işte. :) 

Dün de devamı geldi o yanmanın, dün akşam ve bu sabah kızarmış bozarmış haldeydim... Ben ettim siz etmeyin içerikli bugünkü yazımı burada bulabilirsiniz. :) Aman ha, güneşe dikkat edin... :)


Ve haftanın son resmi Cumartesi gününden. Cuma günü başladığım, doğum günümde hediye edilen kitap... Hikayelerle dolu güzel bir kitaptı. Ben tekrar teşekkür ediyorum, Meryem'e. :) Kitap dün denizden dönünce bitti. Arkama da yaslanamadığım için sancıdan, yatıp dinlenemeyince kitabı bitirdim bende... :) Nice böyle güzel kitaplara diyelim... :)


"Fotoğraflarla 1 Haftam" adlı serimin 10. yazısını da yazmış oldum böylece. :) Okunuyor muyum, takip ediliyor muyum bilmiyorum. Ama ben yazmaktan hoşlanıyorum. Okuyanım olmasa da, yakınlarıma hitap etmeye çalışıyorum. Ve okuyanım olmasa da yazmaya devam edeceğim... :)


Ve orada birileri varsa, okuduğunuz için teşekkür ederim... :) Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...