10 Temmuz 2013 Çarşamba

Bir Hayal Daha Gerçek Olur - Evde İş İmkanım


Geçtiğimiz ay bir hayalim daha gerçekleşmişti ve bir türlü yazısını yazamamıştım. Tabii ki gerçekleşen olay; Sene başında 2012 Teşekkürler 2013 Hoşgel adlı yazımda bu sene için dileklerim arasında bulunan Evde iş bulma fırsatını yakalamam oldu. Sanırım bu sefer oldu diye düşünüyorum. Ve devam etmesini umuyorum bu durumun bundan sonrasında da... :)


Benim ilk Oriflame Kataloğum, haziran ayının kataloğu oldu. Bol fırsatlı bir katalogtu. Son 2 hafta ilgilenebildiysem de rahatsızlığımdan ötürü, ama yine de gerekli satış puanını toplayabilmiştim. 


Geçen ay ben rahatsız olduğum esnada, bir komşu akrabamız (kendisi hem komşumuz hem de akrabamız olur) bir ev gününde anneme böyle bir teklif de bulunmuş. Bu ev gününde kendi direktörü de varmış. Kendisi de yeni üye oldu. Ve benim de yararlanabileceğimi ummuş. Annem gelip böyle bir teklifi sununca bana, Ve "Seni üye yaptık" diyince, açıkçası "Acaba olur mu?" diye düşünmedim değil...

Evet bir katalog üzerinden satış işi bu, Oriflame kataloğu üzerinden. Bu 2. ayım. Ve 2 aydır Oriflame'ın Satış Danışmanıyım. Açıkçası fikir öylesi içime yattı ki biraz araştırıp, biraz da fikir edindikçe... Bu sene başında evde bir yardım kampanyası için evde satış yapmıştım, onun gibi hüsrana uğramadım.

Sene başında bir ağaçlandırma firması için, yardım toplamak ile görevliydim. Ve gerek esnaflardan, gerekse kişilerden yardım toplamak ve satışlarımdan prim almak üzere umutlanarak çıkmıştım yola. Ama tabii bazen azarlandım, bazen de takdir edilerek de olsa geri çevirildim. Bizim buralarda fazla yardım eden çıkmadı. Oysa ne çok da güveniyordum, ikna kabiliyetime ve konuşma yetimin yeterliliğine. (Ben konuşmayı seven biriyim; biraz ondan biraz da insanlarla da kolay anlaşabilme yollarını bulduğumdan)


Bu da benim Haziran ayı siparişlerimin görselleri. Yani ilk siparişlerim... Dedim ya, Haziran'ın son 2 haftasında ilgilenebilmeme rağmen yine de bereketli bir sipariş oldu. :)


Sizde benim gibi "Oriflame fırsatından bende yararlanmak istiyorum" derseniz veya daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz; Bana didemkose92@gmail.com adresli mailimden ulaşabilirsiniz... :)

Neyse ne diyorduk; Oriflame devam ettirebileceğim bir iş olarak görünüyor.Yani 2013'de gerçekleştirmeyi istediğim bir hayalimi gerçekleştirmiş bulunuyorum. Henüz yeni olduğum için Danışmanım. Bunun üst mevkiileri de bulunmakta. İlerlemeyi başardıkça, maaşlı çalışan bile olabiliyormuşsunuz. Benim Direktörüm, başarı ile çıkmakta kariyer merdivenlerini. :)

Dediğim gibi ben kendi grubumu kurabilmiş değilim henüz. Benim gibi Oriflame fırsatlarından yararlanmak isteyecek pek fazla kişi bulabilmiş değilim yani. Sanırım biraz da böyle işleri ciddiye alan çok yok, benim de başta önemsemediğim gibi. Aslında denemekte hiçbir zararı yok kişiye bu durumun. 1,5 ayda bunu anlamış olduğumu söyleyebilirim. Aksine yararı da olabilir, çalıştıkça.

Ev hanımlarının, öğrencilerin ve herhangi bir yerde çalışıyor olsa da ek ücrete ihtiyaç duyan kişilerin yapabileceği türden bir iş bu. Evinizin rahatlığında yapabileceğiniz bir iş. Çünkü günümüzde öğrencisi ile çalışanı ile kendisine bakmak zorunda olan birçok kişi bulunuyor. Kozmetik Ve Bakım ürünlerini satabileceğiniz birçok alıcı noktasını bulabilmek mümkün yani...


Kısacası; ben hayallerimden birini daha gerçekleştirmiş bulunuyorum. En azından bundan sonra elime biraz da olsa kendi okuma kitaplarımı alabileceğim kadar, hediye almak istediğimde hediye alabileceğim miktarda para geçecek. Bu benim için şimdilik büyük bir şey. Ve umuyorum devamında da büyüyecek gitgide. :)


Sizde benim gibi "Oriflame fırsatından bende yararlanmak istiyorum" derseniz veya daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz; 

Bana didemkose92@gmail.com adresli mailimden ulaşabilirsiniz... :)

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür Ederim Selda Hanım. :)Beraber güzel paylaşımlarda bulunalım inşallah. Sevgilerinizi aldım, Sevgilerimi yolladım... :)

    YanıtlaSil

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...