25 Temmuz 2013 Perşembe

Bloğumun Başlık Veya Kapak Fotoğrafı


Yazdığım bu sayfaya değer veriyorum, yazmayı ve benim gibi okumayı sevenlerle bir arada olmayı bir şeyler paylaşmayı seviyorum... Ve bu sayfanın sevdiğim ölçüde güzel olmasını ve en önemlisi de beni anlatmasını istiyorum en çok.

Eksik olarak gördüğüm bir başlık fotoğrafı vardı bu sayfa için ne zamandır... Ve o fotoğraf ne olsa diye bayadır düşünüyordum. Aslında hep aklımda bir fotoğraf vardı ki, benim en sevdiğim fotoğraflarımdan ve beni anlatan güzel fotoğraflardan biri olduğunu düşünmüşümdür hep... :)


O fotoğraf 16 Kasım 2011 senesinden. İyi ve net hatırlıyorum o tarihi, bir o kadar güzel ve bir o kadar da enteresan bir gündü sanırım o sebepten ötürü unutmamışım... Bazı şeyler unutulmuyor işte... :)



Fotoğrafın orjinali budur. Üzerinde sadece ışık oynaması yaparak bu fotoğrafı düzenledim işte. Dediğim gibi bu fotoğrafımı çok seviyorum işte. :))



Renginde yaptığım düzenleme net görülsün diye bu tarzını da göstereyim dedim fotoğrafın. Bunu da kaydettim, daha sonra kullanırım diye. Alnımdaki parlayan ışığı ve arkamdaki ışığı düzenledim böylece. Unutmadan, bir de önümde telefon gözüken kısmı kestim. Daha düzgün görüntülemek için. :) 



Gelelim Kapak veya Bloğumun Başlık Fotoğrafının son haline. İşte son hali budur... :) Beğenilerinize sunarım. 
Açıkçası kendini beğenmişlik olarak görülmesin ama, ben güzel buldum ve çok sevdim. :) 
Kullanıyordum zaten ama bundan sonra daha çok kullanacağım bir fotoğraf olacak gibi gözüküyor. 
Yine kanım ısındı çünkü bu fotoğrafıma. :)

Sevgilerimle... :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...