23 Temmuz 2013 Salı

Antalya'dan Sevgilerimle


Dün sabah saat 12'de başlayıp, akşam saat 19:35 sularında biten yolculuğumuzdan sonra; dün dinlenip bugüne uyandık. Ve şimdi beklenen tatil başladı, beklenen yerdeyim. Gelmek için gün saydığımız Antalya'dan Sevgilerimle... :)


Burası Antalya Kepez'den bir görüntü. Antalya girişinde soluklandık dün gelir gelmez. Girişte ve çıkışta görüp beğendiğim bir görüntüdür bu, Atatürk'ün siluetini içeren heykel ve yapay şelale... Güzel mi güzel bir görüntü. Kepez'den girerken sizi karşılar ve Kepez'den çıkmadan önce sizi uğurlar Ata'm ve o sözü "Hiç Şüphesiz Ki Antalya Dünyanın En Güzel Yeridir" Kemal Atatürk... Bende dün bulduğum gibi fotoğrafladım an'ı işte... Kısacası Hoşgeldik Antalya'ya... :)



Yolculuğa çıkmadan önce yazmaktı emelim, ama olmadı ne yazık ki. Pazar günü hazırlıklarımız vardı, Cumartesi günü de misafirimiz... Derken zaman geçti Antalya'ya geldik. :) 

Bu yolculuk sanırım benim en az eşya ile çıktığım yolculuk oldu. Bir sırt çantası, bir boydan takılmış çanta ve Oriflame ürünlerimin ve kendi kullandığım ürünlerimin bulunduğu bir kutu... Aaa bilgisayarı da unutmayalım. :) Bavuldaki kıyafetlerimi saymadan aldıklarım bunlar. Bavul hazırlamak benim yönetimimde değil çünkü, o işlere annem bakıyor. :)

Okuyacağım kitaplarım yanımda ve tatilimi başlattım şimdiden. Eğlenceli geçeceğine eminim. Bu akşam gezi planımı gözden geçirmem gerekecek. Geçtiğimiz senede gezmek istediğimiz yerleri gezemedik. Bu seneye kısmet olur inşallah... 

Dün geldiğimiz gibi evin önünde önce dedeme kavuştuk sonra da Hatice Yengeme... :) Hatice Yengem ile epey zamandır gelmesini beklediğimiz tatil geldi. Ve umuyorum ki bu kalabalıkla ve denizden aldığım tedavi ile epey toparlayacağım. Henüz deniz seferlerimiz başlamasa da... :)




Dün Antalya'ya vardığımızda Kepez Tepesinden bu görüntü hakimdi. Deniz uzaklarda görünüyor, sıra sıra evler hakim. Bizim bulunduğumuz yer ise Kepez'e yakın, en yakın plaja da 5-6 km kadar var sadece... 

Kepez'e indiğimizde, tepede ayran içmek için durmuştuk. Epey sıcaktı. Gemlik ile arada çok fazla fark var yani. Bugün düne göre biraz daha iyi hava. Ancak yine de burası, Cehennem öncesi hazırlık yeri gibi geldi bu sene. Geçen sene daha mı iyiydi hava, bu sene ben mi fenalardayım bilemedim. Ama yakıyor ki ne yakıyor hava yani... :)) 


Bu fotoğraf da yolculuk esnasında, Güneş ve Bulutun Oyunu adlı eserim. Cidden öyle düşünüyorum, birbirleriyle çok güzel gölge oyunu yapan ikili Güneş ve Bulut... 

Bu tatil güzel geçecek. Annemi, babamı, beni ve sonradan gelecek eniştemi ve ablamı da dinlendirecek inşallah. Ve deniz ve buradaki kalabalık da iyi gelecek inşallah bana :) Hisseder ya insan, hissediyorum işte. :) Umarım yanıltmaz beni hislerim... :)


Gelelim benim tatil planlarıma;

-Bir türlü Antalya'da gezemediğim yerler var 2-3 senedir. İnşallah bu sene kısmet olursa oraları gezmeyi düşünüyorum Annem ve Babamlarla. Gezdikçe yazıları gelecek de elbet. :) Ancak bir yer var ki bu sabah karar verdiğimiz, benim için bir fırsat olacak ablamı istediği yere götürebileceğiz. 

Ablam Antalya'da geçen sene açılan Akvaryum'a gitmek istiyordu. Gelmeden önce sözü de edildi. Ancak giriş ücreti ile beraber gitmeyi düşündüğümüzde masrafı epey büyüyor. Bugün Dedem kahvaltıda engelliler için giriş ücretinin engelli ve yakınlarına indirimli olarak sunulduğunu söyledi. Bizde bu fırsatı değerlendirebiliriz diyoruz. Ablam geldiğinde Büyük Akvaryum'a gitme düşüncemiz var şimdi yani. :)


Ve Benim için tatil demek; kitabımı alıp serinlikte veya bulduğum en huzurlu anda okumak, okumak ve okumaktır. :) Yani bir diğer tatil planım ise; keyif köşeme çekilip kitabımı ve içeceğimi alıp keyif yapmak... :))

Okumanın vakti olmaz. Ama ben uyumadan önce yatakta gece okumasını da çok seviyorum. Rahatsızlığımın ilerlemesinden sonra Haziran'da, ağrılı gecelerim sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım. Burada yeniden başlayacağım ona da, ağrılarım azalmışken. Bu sıcakta uyuyabilmek kolay olmayacak çünkü. Dün yorgunduk yattık uyuduk ama, bakalım devamı nasıl gelecek... :)


İşte böyle efendim, nihayet tatilimiz başladı. Yazılarımı eskisi gibi değil de, düzenli bir şekilde yazmaya devam edeceğim inşallah burada... Cümlemize dinleneceğimiz ve enerji dolabileceğimiz bir tatil diliyorum... 

Sevgilerimle, İyi Tatiller... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...