4 Nisan 2014 Cuma

İlk Mim


Bu zamana kadar çok Mim okudum, ama hiç bu Mim davasına katılmak kısmet olmadı bana. Mim, Bloggerların birbirine sorular yönelterek cevapladıkları bir yazı dizisi diyebiliriz. Severek okuduğum takip ettiğim bloggerların Mimlerini çok okudum, ve bu ilk mimi yazabilirim diye düşündüm sonunda. :)

Aslında bu mim işi, etiketleme ile oluyor benim bildiğim. Bu zamana kadar Mim'lenmedim. Ta ki geçenlerde Sevgili Minik'in bloğunda bir mim'e rastlayana kadar. :) Bloğu burada, Mim'i ise burada... :)

Sevgili Minik, "sayfamda görüp uygulayan arkadaşlar olursa sevinirim" demiş. Bende geçen hafta okurken blog yazılarını, seve seve uygulayabilirim diye düşündüm. Severek takip ettiğim blogları yazmayı düşünüyordum, bu da bir fırsat olmuş olur dedim böylece. Mim'in konusu şuymuş; "Takipte olduğumuz, sayfasına bakmadan geçmediğimiz bloglar"


Ara sıra uğraşlardan fırsat bulamasam bile, gece uyumadan önce bile okumaya fırsat bulup okuyup takip ettiğim bloglar var. :) Bu bloglar şunlar;


Sevgili Minik. Yani minikmini.blogspot.com ;

Kendisini bir süredir takip ediyorum. Yazdıkları hoşuma gidiyor. Samimi bir yazı dili var. Hayatına dair şeyleri paylaşıyor bloğunda. Paylaştığı film tavsiyelerini, bazı olaylara yorumunu sevdiğim bir blogger. :)

Sergül Kato. Bloğu yolunneresindeyim.blogspot.com

Kendisi Japonya'da yaşıyor, eşi bir japon. Yani birçoğunun dillendirdiği gibi, Japon gelini o... Ama benim için hem Japonyayı, hem ülkesini hem de sevdiği şeyleri, kendi deyimiyle yol arkadaşlarıyla paylaşan bir blog yazarı. Kendisini 2-3 senedir takip ediyorum. Bir Kırtasiye tutkunu, hobilerini ve sevdiği şeyleri çok güzel yazıya döküyor. Her yazısı takip edilmeye değer bir blogger. :)

Melodram'ın Cebindekiler. Bloğu melodram-blog.blogspot.com

Melodram'ı 1-2 ay oluyor ben takip etmeye başlayalı. Sıkıntılı halleri de olsa, mutlu halleri de anlatış biçimi hoşuma gidiyor. :) Umarım hep yazmaya devam eder, bende okurum. :)

Eylül'ün Notları. Bloğu eylulunnotlari.com

Medcezir'in Eylül'ünü biliyorsunuzdur. Bu blog onun moda bloğu. Modayı kendime uyduran biriyim ben çoğunlukla. Kendi zevkime ve kendime yakıştırdığımı giyinirim. Takma takıştırma konusunda biraz modaya uyma çabam vardır belki. Ama onun haricinde fazla moda merakı yok bende, kendimi modaya uydurma açısından. Ama son zamanlarda moda blogları takip etmişliğim oluyor işte böyle. Biri Eylül'ün Notları bloğu... Diğeri de aşağıda... :)

Zümra Çelik, yani Lunapark Queen. Bloğu lunaparkqueen.blogspot.com

Dediğim gibi, pek moda bloğu takip etmem. Ama Zümra Çelik'in kombinleri, yazıları hoşuma gidiyor. Özellikle son zamanlarda spor ile ilgili de yazmaya başladı. Pek moda ile ilgilenmediğimi söylesem de kendim adına, yazın giyinen ve süslenen biriyim ben. Bir moda yorumcusu olur benden. Kendime göre de zevkim var yani. :) Ama soğuğa karşı hassasiyetimden dolayı, kışın pek sık modaya uyumum yok. Kendime yakıştırdığımı giymem yetiyor, bana göre moda bu. Zümra Çelik gibi bloggerları takip ede ede de, moda dünyasına dair epey fikrim de oldu tabii... :)


Seyhan Türkmen- Bir Mimarın Günlüğü. Bloğu seyhanturkmen.blogspot.com.tr

Az biraz oluyor ben Seyhan Türkmen'i takip etmeye başlayalı. Mimariye az biraz ilgim var. Bir Mimar'ın Günlüğünü okumak güzel oluyor. :) Hem bilgilenmek hem de kitaplar ve sevdiğimiz şeyler üzerine yazılar bulabileceğimiz bir blog... :)


Sofya Günlükleri. Blog adresi sofyagunlukleri.blogspot.com

Sofya'dan yazılan bir günlük bloğu bu blogda. Kişisel Bakım, gezi, değişik yerler ve Didem Taner'in hayatına dair herşey var bu bloğun içinde de. Kendisi tıp öğrencisiymiş bildiğime göre, ama Sofya'da mı okuyor tıp bölümünü tam bilemiyorum. Takip edeli az bir süre oldu sanırım, ama bloggerların anlatımlarıyla bir yerleri gezmeyi ve yeni şeyleri tanımayı seviyorum... :)



İşte böyle, benim en fırsat bulamadığım günün akşamında bile; kim ne yazmış diye bakmadan duramadığım bloglardan bazıları bunlar... En çok okuduklarım, en çok bildiklerim ve sevdiklerim... Umarım çok çok yazarlar, bende çok çok okurum.

Bende Sevgili Minik gibi, benim bloğumda görüp de cevaplayan olursa sevinirim. Kimseyi mimlemiyorum, isteyen yazabilir yani... Sevgilerimle... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...