7 Nisan 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #44


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)


Bu haftaki Fotoğraflarla 1 Haftam yazım, ders çalışmalarım dolayısıyla geç kaldı bugün. Affola... :)

Bu haftasonu değil, bir dahaki haftasonu sınavlarım var. Aöf bahar vizelerine tam anlamıyla hazır olabilmeye, eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Dilerim cümlemiz hazır oluruz bahar vizelerimize kadar, her dersten... :)

Bakalım geride bıraktığımız haftada, fotoğraflarla göze değer neler olmuş? :)



Sizlerde küçükken oynar mıydınız domino oyunu? Çok net hatırlıyorum; babam ablamla bana domino kartları almıştı ve oynamayı öğretti. Çoğu akşam sabırla dizer olduk kartları, ve sonra zar zor kıyarak bir uçtan dokunur da sırayla düşmelerini bekler olduk... :)

Küçüklüğümüzün güzel oyunlarından biriydi, domino oyunu. Sabretmemizin sonunda, o güzelliği yaşayacağımızı öğrenme oyunu. Aslında küçüklüğümüzün oyunları bile nasıl hayat dersi veren cinsten değil mi? :) 

Bu hafta başında, babam Kağan'a da öğretti domino oyununu. Bu sefer iskambil kağıtlarıyla oynandı bu oyun. Zaman zaman okey taşlarıyla, zaman zaman da kartlarla oynayacağı bir oyun daha öğrendi bu hafta Kağan'ım. O küçücük ellere çok yakışmıyor mu ama, maşallah... :)


Kağan gün geçtikçe kendini aşıyor ve ilgi alanları farklılaşıyor. Bu resim artık daha da fazla yandığımızın resmidir. :) Sandalyeye çıkar oldu minik. Maşallah maşallah ama, allahım hiçbir bebeğimize kaza bela vermesin inşallah. Büyüdükçe daha da dikkat gerektiriyorlar. Bebek büyütmek çok zor, çook :)


Bu hafta Hindistan Cevizini denedik, tattık. Bunun sonucunda da eğlence dolu dakikalar ve sonunda da bir yazı dizisi başladı. Bu yazı dizisinin ilk yazısını okumak isterseniz buraya bakabilirsiniz... :)
  

Ve bu haftasonu Cumartesi akşamı Kağan'ın anne-babası geldi, yani ablamla eniştem. Cumartesi akşamından itibaren güzel bir haftasonu başladı bizim için yine. Pazar günü kalabalık gezmeler sonrasından bu resimler... Ben ders çalışırken, annemler ufak tefek akraba ziyaretleri yaptılar. Sonrasında da park sefalarından bu fotoğraflar çıkmış.

Kağan'ın mutlu pazar'ı, anne-babası da yanında iken gerçekleşiyor. Umarım ablamların işleri istedikleri gibi olur da, akşamları kuzumu alabilirler. Allahım bol kavuşmalı günler nasip etsin hepimize... :)



Öyle böyle derken, bir haftayı daha bitirdik işte. Ders çalışmalar ile geçiyor günlerim efendim yine bu aralar. Geç yatıyorum, geç kalkıyorum. Gün içinde de çoğunlukla ders çalışıyorum. Şu vizeleri de finalleri de güzel atlatabilirsek inşallah, daha çok rahatlayacağım. :) 

Günlerimiz musmutlu geçsin, istediğimiz gibi verimli bir hafta bizlerle olsun inşallah.

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...