7 Ekim 2013 Pazartesi

İnternet Günlüğüm #2 - Ekim


İnternet Günlüğüm yazısı, yazamadığım zamanlardan blog sayfama geri dönüş zamanlarımda yazmak istediğim bir günlük tarzı yazı olacak demiştim. İlk yazımda da, yani burada da dediğim gibi; Günler Geçiyor ve ben bazen yazmak için ya vakit bulamıyorum ya da can atsam da yazmaya imkanım olmuyor... Sonuçta yine burdayım demeye geldim ben... Sizler orada mısın? :)


Öncelikle bir süredir çoğunlukla Fotoğraflarla 1 Haftam yazısı yazıp, yine ufak tefek yazılar yazarak çok fazlaa bloğumla ilgilenemediğimi söylemeliyim. Ancak buralardaydım, sizlere de elimden geldiğince hissettirmeye çalıştım. :) Ve umarım bu günlük yazıları ara sıra durum bildirmeleri halinde olur artık. Ve geri dönüş yazısı olarak kullanmam. Gerçi çok değil ikinci oluyor bu. :)


Neyse, bu yazıda bu sıralar neler yaptığıma dair küçük notlarda bulunacağım resimlerle. Zira sanırım bir boşlukta hissetmiştim kendimi, ufakta olsa okulların açılması ile. Ancak geçen haftalarda atlattım ve bende kendi hayatıma geri dönüş yaptım. Rutin işlerim var benim de evde okumaya devam eden bir öğrenci olarak. Bir de şu evde iş olarak daha aktif bir iş bulsam... Neyse bunu sonra anlatırım. :)


Neler mi yapıyorum bu ara? İşte gelelim bu soruya; :)



Defterlerimle uğraşıyorum bazen. Bu defterler ders defterlerinden farksız tabii ki. :) Bir ara ne defterleri tuttuğum ile ilgili bir yazı yazma düşüncem var. Hobi defterlerim diyebiliriz bu defterlerime... :)


Meyveye daha çok düştüm evde otura otura. Ancak bunun sebebi biraz da Kağan. Çünkü Kağan büyüme çağında bir çocuk olduğu için, günlük meyveleri var. :) Bu sebeplerle benim de günlük yediğim meyveler var. Bu sıralar o meyvalar Elma ve Armuttu... :) 

Ablam evlendikten sonra çok sık yemiyordum meyveyi, annem soyup getirdikçe yiyordum. Ama şimdi yeniden sardım meyvaya. Bu iyi birşey sanırım. Kısacası Kağan ile; Meyvalar bizim, vitaminler bizim... :)



Bol bol kitap okumaya daha çok fırsat buluyorum bu sıralar. :) En çok hoşuma giden bu durum işte. Ev öğrencisi olmak, evde durmak bu açıdan çok güzel. Gece uyumadan önce okumayı, gündüz okumayı, her fırsatta okumayı seviyorum. Çünkü okul zamanı tenefüslerde fırsat buldukça okuduğum zamanların tadını, gece uyumadan önce okumaları ve Kağan uyudukça okumaları aldı. :)



Bir ev öğrencisi olarak (bu da yeni bir deyim oldu sayemde), bazen çalışmaya başlamak veya devam etmek gecikmeli olabiliyor. Ben kayıt yenilememi gerçekleştirdikten iki hafta sonra, bu hafta başlayabildim çalışmalarıma. :) Bakalım; bu dönem geçen seneki ilk dönemimden kalan alttan derslerle biraz zorlanacağım gibi gözüküyor. Ama ben alttan derslerimi de esas dönem derslerimi de vereceğime inanıyorum. :)



Ve tabii bir de uğraştığım ve uğraşmaktan zevk aldığım ve günümü renklendiren şahsiyet, Kağan Efe'm var bir de... :) Günümüzü ve hayatımızı renklendiriyor, yaptığım işleri yapmam konusunda zorluklar çıkartarak o işe daha da sarılmamı veya daha zevkli olmasını sağlıyor. :) Onun bana sataşmasını ve bana bulaşmasını seviyorum sanırım artık. Feci alıştım diyebiliriz... :) Allahım kuzuma ve tüm kuzucuklara sağlık sıhhat versin... :)


İşte günlerim böyle geçiyor. Bazen müzik dinleyerek, bazen televizyon izleyerek, bazen ders çalışıp, kitap okuyarak, ve çoğunlukla Kağan'la uğraşarak... :) Velhasıl günlerim güzel geçmeye, hayatım bana göre şekillenmeye başladı. Kendi uğraşlarıma yönelmeye başladım, vaktimi iyi değerlendiriyorum... :) 

Kısacası; ben buralarda olmaya devam edeceğim. Hem de kısa zamanda izlemek istediğim filmlerin yazısı ile... :) 
Sevgilerimle... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...