27 Temmuz 2021 Salı

30'dan Gün Aldım - 27.07.2021


Merhaba; bugün 27.07.2021 ve ben birkaç ayda çekindiğim 10 fotoğrafımı kolajlayıp almış olduğum yeni yaşımı kutlamaya geldim. Bir yaş daha alıp geride bıraktığım yaşımı da kendince anlamlandırmaya. :)

Emek dolu bir yaşı daha geride bıraktım, bugün benim doğum günüm... :)

Herkesten önce kendime güzelleme yapmak istedim, ben çok tatlı ve de mutlu bir kızım; yeni yaşımda da hem mutluluğumu hem de tatlılığımı sürdürürken, sevdiklerimle ve hayallerimle dolu dolu bir yaş daha diliyorum yine.. :)

Bu sene değişik farkındalıklarla doldu içim; kendimi farkettim, umutlarımı gerçekleştirmek için farklı yollar deneme cesaretimi farkettim. Çok uzun zaman sonra yepyeni ortamlara girip, sağlam arkadaşlıklar kurabileceğimi keşfettim (Bakınız, Farmasi Altınbaşak Ekibi). Varolan arkadaşlarımla zorunlu uzaklıklarımızın içinde özleme daha da sabredip, olanla yaşamayı bile öğrendim... :)

Sonra günü geldi, ben kendime hükmedebilmeyi ve kararlarımla yaşayabilmeyi de farkettim. Meğer kendimi ne çok konuda sıkmışım, kısıtlamışım ve de hislerimi yok saymayı adet edinmişim. Farklılık dolu nice an keşfedip içinde mutlu olabilmeyi son bir yılımda öğrendim. 

Ben bu sene kendimi birçok konuda işe yarar hissedip, daha mutlu da hissettim. Normal hissetmenin de ötesinde, olmasını beklediğim gelmiş gibiydi sanki! Sevdiklerim yanımda idi yine, onlara çok sitem de ettim çok hak da verdim. Cesurca konuşmayı, kırmadan da içimi dökmeyi öğrendim! Kısacası; geride bıraktığım yaşımda, gelecekte kendimi daha iyi görmek adına çok emek verip çok geliştirdiğimi düşünüyorum.

Bir işim oldu 29'umda, hiçbir yaşın geç olmadığını esasında her şeyin zamanı olduğunu çok iyi kavradım... Yazdım, okudum, hayal ettim, elimden geldiğince ürettim ve kendime çevreme faydalı olmaya gayret ettim yine. Bir 365 günün sonunda yine bugüne geldim... :))

Yeni yaşımda kendimden beklentim, daha cesur ve daha kendime güvenir olmam. Hala yazmak konusunda güvensizim, hayat hikayemi yazma isteğimi hala istediğim boyuta getiremedim. İstediğim gibi olmaz diye devam edemez hale bile geldim.. Devam etmeyi o konuda hala beceremedim.

En iyi öğrendiğim uygulama acele etmekten ve de bugünlerimi telaşeye veya hararetle olmadık işlere teslim etmekten vazgeçmekti; bundan itinayla vazgeçtim. Artık 5 yıl sonra benim için önemi olmayacak işler için 5 dakika kendimi sıkmaz haldeyim... (:

Sağlıklı beslenmeye ve spora ekstra düzen verdim, son 2 ayda uyku düzenimi yerine getirdim; meğer ben düzen içinde nasıl daha da mutlu nasıl da daha fazla kendime bile sevilesi imişim. (Hem fiziki hem de ruhsal olarak)

Yeni yaşımdan da istediğim hep bunlar gibi mutluluklardan yana ama biraz daha fazla yazmaktan da yana. Yeniliklere daha çok açılmak ve daha çok anda kalmayı yine başarabilmekten yana... 

Yeni yaşımda sağlığı kendime daha çok çağırıyorum; aşkın en hayırlısına kendimi sevgiyle açıyorum; sevdiklerimle mutluluğumuzu en üst seviyede hayırlısıyla yaşamayı kabul ediyorum ve bana iyi geleck maddi manevi bereketli içerikleri hayatımıza kabul ediyorum...

Yeni yaşım kutlu olsun, beni bizi çok mutlu etsin; ne sağlık, ne sevgi, ne saygı ne de cesaret bereketini yitirmesin. Benimle ve sevdiklerimle sarsın sarmalasın bizi... :))

Sevgilerimle... 🙋
Ben 30'umdan gün aldım, 30 olduğumu kabul ettiğim an daha büyük değişimler yaşayacağıma inancım büyük.
Bugünüme dünüme şükürler olsun.. :) Her günüm sevdiklerimle, hayallerimle ve cesur yüreğimle mutlu olsun. Annecim babacım, beni iyi ki dünyaya getirmişsiniz. Sizi çoook seviyorum..  :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...