20 Eylül 2012 Perşembe

Uzun Zaman Yazamamışlığın Ardından...





Öncelikle sizlere eski bir şarkıyı sunmak istiyorum. Dosyalarım arasında bir şarkı ismine rastladım birkaç dakika önce. Bu şarkının ismini çok kez unuttuğum için, yazıp kaydetmiştim. Açınca şarkıyı hatırladım. Yine unutmuşum şarkının ismini ama. Dinleyince çok mutlu oldum. Sizlerle paylaşmalıyım diye düşündüm. Ben bu şarkıyı dinlemeyi çok seviyorum. Hatırlarsınız sizde şampuan reklamlarından. :) Natasha Bedingfield - Unwritten.

Uzun zaman oldu yazamayalı. Ve yazamadığım süre boyunca sebeplerim vardı elbet. Ya yazmayı düşleyip fırsat bulamadım, Ya da üzüntülü hal ve tavırlı durumum ile yazmamalıyım dedim kendime. Kendi kendime yazdım daha çok. Ve dönüşten sonra hemen yazamamam da durgun olmamdan ötürüydü itiraf ediyorum...

Şimdi mi? İyiyim. Daha da iyi olacağım. Belki yarın belki sonraki gün, Kendimi Kınama yazısı yazacağım. Tüm yazamadığım zamanları değerlendireceğim, nedenleriyle anlatmaya çalışacağım.

Şu sıralar Bilgisayarımdaki dosyaları düzenliyorum, Bazı planlar yapıyorum ve bu planlarımın bir kısmı hayallerimden ibaret... Daha sonra anlatacağım.

Yukarıdaki şarkıyı ısrarla dinlemenizi tavsiye ediyorum. İyi dinlemeler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...