10 Ağustos 2012 Cuma

Ve Beklenen Tatil Yolculuğu Başlıyor

Sonunda beklenen tatilin yolculuğunun başlayacağı gündeyiz. Bahsetmemiştim sanırım. Ailecek yapılacak olan bu tatilin hayali 1 senedir vardı. Ve 2 senenin sonunda, ailemle tatil amaçlı bu şehirden uzaklaşıyor olmak yeniden, çok ama çok güzel.

Birkaç saate yola çıkıyoruz, ve hazırlık telaşı ile yazım ancak bu zamana kaldı. 2 yılın ardından gideceğimiz bu ailecek tatil, baya heyecanlandırıyor beni... :) Araba yerleştirildi ve hazırlıklar son hızıyla devam ediyor ve bitmek üzere neredeyse.

Tatil için Bursa'dan uzaklaşmak, bu yazın sonuna yakışır olacak. Uzun süre oluyor Ankara'ya ve Mersin'e gitmeyeli. Onun heyecanı da büyük tabii.

Çizilen rotamıza bakıldığı zaman; Yolculuğumuz Ankara yolu üzerinden başlayacak Allahın izniyle (Mersin'den önce 1 gecelik dinlenme yerimiz Ankara), bir sonraki sabaha da yolculuğa Ankara-Konya istikameti ile devam edeceğiz.. Mersin'e giderken  Konya'da Hz. Mevlana ziyareti yapma düşüncemiz var. Aslına bakılırsa kaçtır Mersin'e gittik, fakat otobüs ile gittiğimiz için hep Hz. Mevlana'yı ziyaret etme amacımıza ulaşamadık bugüne dek.

Velhasıl Mersin sonrasında da Antalya ile devam edeceğiz yolumuza Allahın izniyle.  Ailemle yolculuk yapmak çok zevkli olduğundan, öyle geliyor ki bu uzun yolculukta da vakit çok eğlenceli geçecek yine... Hele ki 2 sene sonra denize girecek olmak da ayrı bir heyecan.

Ablamlardan geçtiğimiz Pazar günü geldik evimize ve bugün yola çıkıyoruz. Yiğenimi, ablamı ve eniştemi özleyeceğiz. Ve aradan tam 1 hafta bile geçmemiş olmasına rağmen ben şimdiden çok özledim Kağan'ımı. :)

Bu yolculuk yazısı biraz aceleye gelmiş oldu, kusuruma bakmayın. Hazırlıklar tamam ve son hızla bilgisayarımı  da kapatıp alıyorum yanıma...

Diliyorum Allahım cümlemize hayırlı yolculuklar nasip etsin. Yazmaya devam edeceğim tatilde de. Yolculuk anıları ve tatil anıları bitmez. Yolculuk sırasında yazamasam da yazılarımı, durduğumuz duraklarda Vodem'imle bağlantıya geçtiğim an yazılarım burada olacak...

Ankara-Mersin-Antalya bekle bizi geliyoruz... :)))

Sevgilerimle... Didem KÖSE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...