4 Ağustos 2019 Pazar

Pazar Yazısı #61 - Planlarla Pazar


Bir pazar daha bitmeden yazısı burada dursun dedim... :) Güzel gelişmeler, zorlu anlar ve de iyi haberlerle dolu bir haftayı daha geride bıraktık. Yenisi de dolu dolu olsun; iyi haber, bol mutluluk, iyi verim ve başarıyla... (:

Sabah kalktıktan sonra önce banyo, sonrasında kahvaltı ile başladı bu Pazar... Eskiden banyo yaparak noktaladığımız haftaları düşündürdü bana, artık akşama bırakılmadan sabaha alınıyor sadece vakitleri.. 

Yeni bir şey giymenin tadı hala damağımda imiş bir de meğer; geçen hafta Meromun aldığı yeşilli bluzu çıkarmak istememiştim, bu hafta da Hatice yengemin doğum günü hediyesi tişörtünü çıkartmamayı düşünüyorum. Hafta içi kargo ile geldi doğum günü hediyesi yengemin, ben daha yeni giyebildim. Son zamanlarda baykuş figürünün hissettirdiği güzelliklere dair inancım artmış durumda iken güzel denk geldi yine. Bakalım bu figür ne güzellikler getirecek yanında.. :) Yengem tekrar teşekkür ederim. <3 

Bugün ablam Eniştem ve yeğenim, babaanne dede tarafına gitti. Erken başlayan tatil oldu onlara, e tabi bize de... Kağan nicedir anne babasıyla daha fazla vakit geçirebilmenin derdinde idi içten içe; her birine yarasın inşallah diyorum, bu yaz tatili hep evde çoğunlukla sıkıntılı idi kuzum... (:

Bana dönünce tekrar; Kitaplarıma, örgüme ve hikâyelerime döndüm bugün işte bu fırsatların ardında. Bir sürelik sadece kendime odaklanabilme fırsatım var önümde. Hani yarım kalan hikâyelerim vardı ya, onlara dikkatimi tam verebilme fırsatım var yine. Yarım kalmış örgülerim bitsin, hikâyelerim devam etsin, kitaplarım okunsun şimdi istiyorum... :) 

İyi haberler ve gidişatlar diziliyor bu ara etrafıma işte çok şükür.. Bloğa daha az uğruyor ama bırakmıyorum tabi... Bugün bir nevi değerlendirme, planları işleyebilmek üzere kurgulama ile dolu benim pazarım idi yine tamamen.. İçine film sığdıramadığım ama bolca düşünerek kurgulayarak doldurduğum.. 

Biten haftada eksikliği hissedilen fizik tedavilerime verdiğim zorunlu ara idi; Yalova'ya geri dönebilmek için haber bekliyorum, buradaki rehabilitasyonum ise bu hafta yıllık izinde idi... Kendi kendime yettim ama egzersizler ve aktivitelerim sabit devam etti yine. :))

Biten haftanın en iyi haberi ve gelişmesi ise, babamın Kağana bisiklet sürmeyi öğretmesi idi bence. Kağan zorlu, kendince kuralları ve istemediği sürece hayli şartları zorladığı durumları mevcut. Ama 2 aydır alınan bisikleti nihayet babam eline aldı da öğretti kuzuma, yoksa kalsa daha öğrenemezdi de... Bir inatçı ile nasıl başa çıkılabiliri her sene  başka yöntemlerle öğretiyor yeğenim bize! Allahım sağlık sıhhat ve akıl sağlığı versin de, kolaylık da versin artık bizlere... (: İnadından güzel kalbinden öperim seni çocuk, daha dün beraberdik ama hemen özledim yine! 

Bir pazar daha böyle ve biten haftanın düşünceleri ile bitti gitti işte derim dedim, dedim de gidiyorum bile.. Yeni hafta hepimize dolu dolu gelsin, beklenen ve netleşmek üzere olan güzel haberler ile, bitirilmesi heyecanı ile planlanan işlerin üzerinde başarı ile geçsin. Bitmek üzere olan Pazardan bildirdim, iyi haftalar diliyorum... :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...