26 Ocak 2015 Pazartesi

Ve Finaller De Biter...


Ve dün finalleri de bitirdikten sonra,  yeniden buradayım ben. Moralim daha da yerinde şükür, e finallerde bitince. Üstteki fotoğraflar Cumartesi gününden hallerimiz. :) 

Finallerin başlangıç gününde, saat 14'te 1 sınav oturumum ve bu sınav oturumumda da 2 dersimin sınavı vardı; toplumsal değişme kuramları ve klasik sosyoloji tarihi. Çalışmıştım ve başardım diye düşünüyorum, rahat ve güzel geçti ikisinin de finali. 

Ilk günü bitirmenin rahatlığı ile, ablamlara geldik ve Kağanımla Kavuştuk yeniden. Eniştemin izni dolayısıyla geçtiğimiz haftadan beri evinde idi kuzum. 

Üst resimdeki Lego becerileri ise ablamın. :) Hayal gücü yüksekmiş ablamın, benim aklıma gelmemişti legolardan resim yapmak doğrusu. Sanırım resme yeteneğim olmadigindan ilgim de yok pek. :) Üstteki Fotoğraflarla,  Cumartesi böyle geçti işte... 


Dün ise, finallerin ve bu dönemki derslerin bitiş günüydü. Final zamanları,  hele ki kış zamanı benim için büyük fırsat. Malum soğuklar sebebiyle pek fazla çıkamıyorum dışarıya. Dışarıya çıkmışken sınav ve sınav aralarını değerlendiriyoruz bizde ailecek... 

Dün Sabah 9.30'da ablamın ve benim ayrı ayrı yerlerde sınavımız vardı; benim 1 tane önceki senenin ilk dönemimden alttan sınavım vardı, ablamın ise normal döneminden  2 dersinin sınavı. Önce ablamı bıraktık dün, sonra benim sınav yerime gittik. Tek sınav olarak girdiğim oturumumdan, güzel morallerle çıktıktan sonra soluğu annem ve babamla Nilüferdeki Carrefour Avm'de aldık. Saat 14'teki sınav oturumuma kadar orada vakit geçirdik yine. :)

Soldan sağa doğru fotoğraflara gelince;

1. Fotoğrafta; annem ve babam, bir mağaza içinde annemin boyunu ölçüyorlar. Oy ne güzel anne-baba, maşallah onlara :) 

2. Fotoğrafta; babam bana konu mankenliği yapıyor market bölümünde. Türkiye'de her evde kullanılıyor mu bilmem ama, sarı biberi pek fazla almıyoruz bence. Oysa yemek programlarında pek sık kullanıyorlar. Bir de bu kadar büyük kırmızı dolmalık biber de kullanmıyoruz. Konu buradan çıktı işte. Büyüklükleri ve görünüşleri bizi mest etti. :) 

3. Fotoğrafta ise; sarı ve kırmızı biber, tezgahta bir arada. Kırmızı biber büyüktü epey, bu görüntü öğle vakti beni epey acıktırdı dün. Biz biberi ailecek severiz, görüntünün bizi mest etmesi çok normal tabii :)

4. Fotoğraf ise; öğlen 14.00'daki 3 sınavlık oturumumdan sonrası,  Finallerde bitti fotoğrafı. Bulutu ve gökyüzü ile, doğal ve el dokunulmayan doğaya hayranım. Son finaline girdigim 3 dersimin finali de bir ders harici gayet iyiydi. Insallah guzel sonuçlar alırız yine. Böyle bitti işte,  bir final dönemi daha. 


Finaller bitti ve kendime söz verdiğim üzere finallerden sonra yapacağım dediklerime de döndüm bugünden itibaren.  Önceliği kitaplarıma verdim, e malum okumayı çok özlüyorum ders zamanları. Ve sonra da döndüm buraya haftasonumuzu not etmeye geldim. Mutlu haftalar dileyerek hepimize, kitabıma dönüyorum ben. Ve bol okumalı haftalar diliyorum hepimize. :)

2 yorum:

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...