6 Eylül 2013 Cuma

Fotoğraflarla 1 Haftam - #14



Daha önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarına buradan bakabilirsiniz. :)

Bu haftaki Fotoğraflarla 1 Haftam yazısı, Pazartesi Antalya'dan Bursa'ya eve dönme yolculuğu ve sonrasında da toparlanma uğraşlarından dolayı epey gecikti. 5 günlük aradan sonra, geri döndüm yeniden bloğuma... :) Hoşgeldim yeniden yani, evimize de bloğuma da... :)

Bakalım Antalya'da son 1 haftamız nasıl geçmiş? :)



Haftaya Pazartesi gününden itibaren sabahları erkenden kalkıp denize gitmelerle başladık son 1 haftamızda... :)

Ve Salı günüydü üstteki fotoğrafı çektiğim gün;Sabahına denize gittik, öğlenine Meryem geldi. Akşamına da Hatice Yengem. Sonuç, yemeğimizi yiyip sonunda saç kestirme işlemi için kuaföre gittik. Arabada kuaföre giderken, kendimi çektim bende uzun saçlarımla. Aslında o gün uzun saçlarımla çok fotoğraf çektim ama neyse... :) 


Ve kuaför sonrasında; gitti uzun saçlar, geldi kısa saçlar... :) Kuaförden çıkıp, arabaya bindiğim esnada babamların çektiği fotoğraf bu da. Ben en fazla bu kısalık istiyordum zaten. İstediğim model de Megg Ryan'ın kısalığıydı, oldu sonunda. :) Birde önlerde yan kahkül var, ben kendime yakıştırıyorum yan kahkülü. Ancak bu model ile pek uyduğuna emin olamamıştım başta. Ama şimdilerde oldu gözüyle bakıyorum... :) Şimdi sağlıklı saç uzamalarına inşallah... :) 


Çarşamba günü Kemer'e gittik, Babam, Annem, Dedem, Kağan ve ben... Kemere giderken ve tabelayı çekerken heyecanlıydım. Ama Kemere girdiğimizden itibaren hayal kırıklığına uğradım. Kemere en son, 10-12 sene öncesinde gitmiştim. Kındıl Çeşmede kamp kurduğumuz zamanlardı. Şimdi o zamanki Kemer nere, şimdiki Kemer nere... Dağlar kadar fark var arada, şu görünen dağlar kadar fark. :) Memnun kalmadım açıkçası, 2013'deki Kemerden... :/


Yolculukta müziklerin arasında Duman'ın parçasının denk gelmesi, eğlenceli ve düşündürücü kıldı yolculuğumu. Şarkı sözleri sizi anlatsın veya anlatmasın, ritimle bile dalıp gidebiliyorsunuz Duman parçaları ile. Helal Olsun'du bizim Kemer'e giderken çalan Duman şarkımız... :)


Kemer'den dönüşümüz çok fazla gecikmedi, en fazla 1 saat durmuşuzdur. Bu fotoğrafı da dönmek için arabaya bindiğimizde çekindim. Saçlarıma bakmak içindi sebebi. Ancak burada güldüğüm gibi memnun kalmadım Kemer'den, tekrar söylüyorum bak! :) Her yeri otel, her yeni bina... Yazık olmuş... 


Ve ertesi gün, Rahmetli Annannemin ve Dedemin komşusu Şengül teyzedeydik. Bol bol annannemi andık... Dedemler Antalya'da oturdu oturalı ve biz yazları oraya gitmeye başladık başlayalı var Şengül teyze. 
O gün Kağan'a bebek verdi Şengül teyze, Kağan'da epey şaşırdı kendi boyunda bebek görünce. Dikkati ise en çok bebeğin gözlerindeydi, her zamanki gibi yani. :))


Emektar Şengül Teyzemiz ile Annem. Hoş sohbetlerin arasında fotoğraf çekimi istediler, hatıra olarak. Bir araya gelince çok güzel sohbetler çıktı yine ortaya, eski anılarla dolu... :)


Bu da Şengül teyzem ile ben... :) 


Plajdan görüntüler, tabii kısa saçlarla... Simam epey değişmiş geldi bana, epey... :)


Okuma esnalarından bir görüntü, tabii kısa saçlarla. :) Okuma keyifleri bir başkaydı plajda. Bu okuma keyfi de, son okuma keyiflerinden biriydi son haftamızda... :)


"Mısır Aşkına" koydum bu resmin adını. :) Mısır paylaşma örneği, Babamla Kağan'dan. :) Mısır'ı sevsin Kağan'da benim gibi dedim, bu sevgisi beni bile geçebilir. Korktum... :O 


Ve bu resim de, son plaj günümüzden. Cumartesi sabahı bu yazın bizim için son sefasına uyandık. :) En sonunda da, benim kadrajımla başlayarak fotoğrafladık. Bu fotoğraf benim çektiğim, Anne-Yiğen-Baba görüntüsü... :)


Bu da Babamın kadrajından, anne-kız-torun fotoğrafı... :) Her ne kadar güneş yüzümüze vurmuşsa da, güzel olmuş bence... Eş-Kız-Torun görüntüsü, Babamdan... :) 


Ve bu yazının sonunu bir değerlendirme ile bitiriyorum bu hafta, İnstagram'da da olduğu gibi. Bu hafta en çok saç kestirme mevzuusu ön planda oldu. Saç kestirme ve kısa saçlara alışma... Bu saç saç kestirmeden birkaç hafta öncesi... :) Ve aynı zamanda akülü sandalyemde de ilk fotoğraf...




Bu da saçlar kesildikten sonraki fotoğraf... Yanılmıyorum bence, simam cidden değişmiş. Ama yine de yakışmış yahu, ben öyle düşünüyorum. Sanırım önemli olan da bu. Önce yakıştırmak, sonra yorum almak... :) 

Şu ana kadar beğenmeyen pek olmadı ama beğenilmeyedebilir canım. Ama uzun saçtan sonra biraz rahatlamam ve rahatlamamız gerekti... Nasıl kıydığıma ben bile azıcık üzülmüyor değilim. Ama kökü bende ne olsa, boşvermek gerek... :))


İşte 1 hafta böyle geçti. Bursa'ya dönmemiz ile; biraz ev özlemi gidermek ve toparlanmak adına geçti 5 gün. Bu haftaki Fotoğraflarla 1 Haftam yazısı 5 gün gecikmiş oldu mecbur. :) Böyle şeyler sık olmuyor şükür ki, bu seferlik böyle oldu artık. Yeniden hoşgeldim. Sevgilerimle... :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...