12 Ağustos 2018 Pazar

Pazar Yazısı #50 - Bollywood Film Önerisi


Bu pazar çok güzel bir film izledim, iki gündür kafayı taktığım bir Bollywood oyuncusunun filmiydi yine; dün Bang Bang adlı 2014 yapımı bir filmini, bugün de Kaho Naa... Pyaar Hai adlı 2000 yapıı bir filmini izledim. Ve bu iki filmin sonunda, en sevdiğim erkek Bollywood oyuncusu olduğuna karar verdiğim isim Hrithik Roshan... :)


Bugün ablamlar ailecek gittikleri 5 günlük Bodrum tatillerinden döndüler. Bugün pazar sabahımız öğlene dek beraber kahvaltı çay ve kahve keyfi ile geçti. 5 günde o kadar çok özlediğim yeğenimi dinlemeye doyamadım... :)

Sonrasında günümü Kaho Naa... Pyaar Hai filmi ile elimde örgüm ile geçirdim. Güzeldi, güzeldik yani şükür. Film tavsiyemi verip size mutlu bir hafta dilemeye geldim... Bang Bang filmine bir şans verin, o filmini de dün izledim. Ama eğer o filmi ve başrol erkek oyuncusunu, oyunculuğunu ve kendisini sever iseniz de bugün izlediğim Kaho Naa... Pyaar Hai filmini de izleyin. Bang Bang kadar aksiyon dolu değil ama yine çok güzel bir hint filmi... :))


Bir de siz benim gibi bir oyuncu ya da bir insanı gülüşü ile değerlendirir misiniz bilmem, Hrithik Roshan'ın da gülüşünden çok etkilendim. Her filmini izlemeyi düşündüğüm bir Bollywood oyuncusu kendisi. Amir Khan'ın filmleri favorimdi, şimdi de bu oyuncunun filmleri favorim. Bir de en beğendiğim Hintli kadın oyuncu var tabi, o da Karena Kapoor... :))

İzlemiyorum, izletiyorum da yani.
Bugünkü film ve oyuncu tavsiyelerim bunlar, yeni hafta da kitabıyla filmiyle dolu dolu geçer inşallah. Sevgilerimle. Ben Hrithik Roshan'ı daha çok yazarım gibime geliyor zaten. =) Bir başka tavsiyede de yine görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...