29 Nisan 2015 Çarşamba

Birçok Şey Yapasım Var...


Birkaç haftadır, herşeyi yapma isteğimle uyanıyorum. Ama önce dersler, sonra gelen misafirler derken bu mümkün olmuyor pek. Misafirleri de dersleri de seviyorum, ama vaktimi değerlendiremiyorum bu sıra... Yine de, diğer bloğuma yazmaya başlama fırsatını bulabilmiş olmam güzel tabi. didemingozunden.blogspot.com'dan da beni takip edebilirsiniz... Buradan farklı olarak diyebileceğim şey, amatörce kendi fikirlerimi edebi şekilde sunmaya çalışmak... :)

Bu haftaya üstteki resimle başladık. Kuzum beni, yatağımda uyanamamışken yanıma oturarak uyandırmaya çalıştı. Bende fotoğraflamadan geçemedim yine. Haftaya onunla güzel ve sakin başladık çok şükür... :)


Ve öğlen uykusuna, Damlamın getirdiği bayrak ve bayraklı balon ile yattı. Uyuduktan sonra aldık elinden. Elimize geçirdik mi bırakmama gibi bir huyumuz var bayrakları... Kuzuma maşallah, bayrak sevgisi büyük. Allahım nazar değdirmesin... :)

Kağanım uyumuşken bende derslerime başladım Pazartesi, epey yol aldım. En azından bir dersin finaline hazırlığı bitirecek kadar. 2-3 günde bu önemli birşey bence. Derken vakit geçti, haftanın ortasına geldik çabucak. Beklediğimden çabuk oldu valla.


Üstteki resim bugünden. Kuzum böyle bakınca 5, diğer türlü bakınca 2 görünen bir rakam yapmış. :) Bana 2 yaptığı taraftan gösterdi, "2 yaptım teyze bak." dedi. "Maşallah kuzum, aferin sana." dedim bende. Ama gidip 5 gözüken taraftan çekebildim ancak. Ama çok güzel olmamış mı, siz söyleyin? 

Dünü ve bugünü, Pazartesiden daha hareketli geçirdik. Kağanım haylazlıklarına sadece 1 gün ara vermiş meğer. İki gündür de değil, bugün pek haylazdı aslında. Oyunlarla durduramadım. Kovalamaca oynadık (Oturduğum yerde de olsam, geliyorum diye yeltenince kaçıyor oyun oynarken), top oynadık, arabalarla oynadık, gıdıkladım, camdan baktık, ortalığı toparladık... Her zamanki oyunlarımızın hepsini, daha çok ve daha sık yaptık. Ama yok, enerjisi boldu bugün... 

Fizik tedavim vardı bir de bugün evde, epey yordu beni yine. İnsanın fizikten sonra rahatlaması lazım ama, ben fizik için yer yatağında yatarken resmen benimle boğuşuyor kuzum. Dur yapma etme diye tutmaya durdurmaya çalışırken daha çok yoruluyorum... :D 

Annem deseniz; zaten koşuşturmaca içinde, düğün için bir sürü misafir gelecek diye hazırlık telaşında... Yarın telaşeler başlıyor, eğlenceli olacak gibi hissediyorum. Bakalım hayırlısı... :)


Üstteki iki resim dünden(28.04.2015), diğer iki resim ise bugünden(29.04.2015). Havanın nasıl olacağı meçhul bu iki gündür... Bu da beni verimsiz kılıyor biraz...

2 haftadır kendimi hem verimli, hem verimsiz hissediyorum. Verimliyim, diğer bloğuma da döndüm, ders çalışmalarıma da... Verimsizim, istediğim gibi kitap okuyamaz ve yazamaz hala düştüm. Sanırım bazen insanın yapası gelmiyor. Veya öyle bir düşüncelerine veya yoğunluğa kapılıyor ki, olmasını istediği gibi çabalamaya fırsatı olmuyor. 


Velhasıl; haftaya hem güzel başladık, hem de ben biraz canım sıkılır haldeyim bugün. Bu haftanın güzel olacağına inancım tam aslında yine, malum annemin dayısının oğlunun düğünü var. Ama yine de, düğün modundan uzaklaşıverdim son 2 gün kala. Hayır olsun inşallah. Bence beni, şu üstteki sıkıntılı hava bozdu. Çabuk düzelir inşallah... :) Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...