8 Mart 2013 Cuma

Bursa 11. Tüyap Kitap Fuarı Başlıyoor



Yarın, Bursa 11. Tüyap Kitap Fuarı Açılıyor... 9-17 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda bu sene de birçok yazarın imza törenleriyle ve etkinlikleri yer alacak.

2 senedir Sındırgı'da bulunmaktan ötürü gidemediğim fuara bu sene kavuşacağım. Yarın akşam ablamlara dönüş vakti olacağından ve babamın işleri dolayısıyla bir dahaki Cumartesi gününde karar kıldık fuar gezimizi gerçekleştirmek için. 16'sında fuarda olacağım; Annem Babam ve Kağan'ım ile... :)

Seçim sebebim de var elbet. Ben Kahraman Tazeoğlu'nu, şiirlerini ve kitaplarını seven biri olarak; 16'sında Kahraman Tazeoğlu'nun geleceğini görünce listede, gün olarak 16 Mart Cumartesini seçtim. Tanışmayı ve bir imza almayı çok istiyordum. Ayağımıza kadar gelmişken bu fırsatı kaçırmak istemedim, babamları ikna ettim 16'sında oradayız Allahın izniyle. :) Umarım bir terslik çıkmaz diyorum... Ve şimdiden çok heyecanlı olduğumu da belirtmek istiyorum. :))

Fuar'da yer alacak diğer yazarlara bakacak olursak birbirinden güzel yazarlar var. Mesela benim bildiğim yazarlar kadarıyla; Canan Tan, İpek Ongun, Ece Temelkuran, Ahmet Şerif İzgören, Ahmet Ümit, Aşkım Kapışmak, Ayşe Kulin, Can Dündar, Ersin Ata, Gülten Dayıoğlu, Nuray Sayarı, Üstün Dökmen, Pucca... Listenin Tamamını Burada bulabilirsiniz...

Birçok yazar var daha gelen. Saydıklarımdan en az 5-6 tanesini görmeyi isterdim. Ama bir gün seçmem gerekiyordu, Cumartesi veya Pazar'dan. Bende Kahraman Tazeoğlu'nun geldiği günü seçtim işte. Şimdiden güzel bir gün olacak bence. Bursa'lılar olarak gözümüz aydın diyorum, her sene birçok kitapseverin beklediği kitap fuarı yine geldi çattı. :) Ben 2 senenin acısını bu fuarda çıkartacağım... :)


Fuar 9-16 Mart 2013 tarihleri arasında 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 17 Mart 2013 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuara giriş ücretsizdir. Daha Fazla Bilgi İçin: www.bursakitapfuari.com

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...