9 Ocak 2014 Perşembe

Fotoğraflarla 1 Haftam "2014" - #31


Gelelim 2014'ün ilk Fotoğraflarla 1 Haftam yazısına. :) Senenin ilk Fotoğraflarla yazısını geç yazıyor olmak üzücü, ancak bu haftasonu ablamlara gidip dün dönmüş olmamız etkili oldu bu yazıyı geç yazmama... :) Ablamların bilgisayarı bozuktu bu hafta, ancak şimdi yazabiliyorum, affola... :)

:) Bu seriyi bazen geç yazıyordum da, hakkaten bu kadar da geç olmamıştı. Bu senenin 2. haftasını bitirmeye yaklaştık, çok az kaldı. Ve geliyoruz şimdi senenin ilk fotoğraflarla 1 haftam yazısına. :) İyi okumalar diliyorum... :)


30 Aralık 2013'den fotoğraf. Hala 1 seneyi nasıl bitirdiğimize şaşırıyorum doğrusu, acısıyla tatlısıyla bize zor gibi gelse de aslında hızlı geçiyor günler. :) Ve bu üst resimdeki meleğin ailemize katılmasının 2. senesine doğru bu sene... Canım meleğim, Kağan'ım; yılbaşında gecemizin hindisi ünvanına sahip olmuştu. Zira 2013'ün sonuna doğru özellikle hindi tarzında sesler çıkartınca, yılbaşı öncesi ekmekle besliyoruz esprisini yapmış bulundum evde. :D Maşallah kuzuma, bu hindi yenmez mi ya? 


2013'ün sonuna doğru, birşeyler yapabilmeye başladığımı bir kez daha kendime ıspatlamış oldum. Nasıl mı ? Şu üst fotoğrafta gördüğünüz kolyeyi önden de olsa kendim takarak... :) Bu; insanlık için küçük ama benim için büyük bir gelişmeydi. :) Hele 2013 Haziran'da geçirdiğim garip atak sonrasında, yavaş yavaş gelişen düzelme gelişmelerime bir yenisini daha eklemiş oldum... 


Bir sepet sepet Kağan durumu daha karşınızda. Bir de kendi giriyor ki artık, tam evlere şenlik yanii.. :) 
Bir evin içinde çocuk varsa o evin neşesi daha çoktur. Onu anlamış oldum bir kez daha. :) 


Yılbaşı balonsuz olur mu hiç? Bence olmaz, neşeli bir akşam için veya neşeli bir kutlama günü için balon şart... :) Böyle dedim ve babama balon aldırdım yılbaşı öncesi. Yılbaşı akşamı, 11 tane balonumuz vardı. Amaç Kağan ile balon oynamaktı tabii. Balonla oynamayı çok seviyoruz biz.. :)


Ve yılbaşı akşamımız hep birarada geçti. Bence böyle güzel günlerin amacı, özellikle de iş güçten biraraya gelemeyen ailem gibi biraraya gelip güzel vakit geçirmek. :) Yılbaşı akşamı masanın bir köşesinde annem babam ve ben vardık,


hemen karşımızda da ablam eniştem ve Kağan üçlüsü vardı. :) Ah böyle tatilleri en çok birarada olabilme fırsatları sebebiyle seviyorum işte... :) Ailemle güzel bir yılbaşı akşamı geçirdik işte masa çevresinde. :)


Senenin ilk günü bizim ailecek keyif yaptığımız gün oldu. :) Keyfine ve sohbet etmeye düşkün olan ben, bugünü tarihe yazdım doğrusu. :) Ev işlerine dalmadan, ailecek keyif yapma ve film izleme günü oldu. Böyle günleri vakit buldukça yapmak gerek, mümkün olduğunca. :) 

Tarihe geçen gün, izlediğimiz film vs. buradaki yazımda... :) 


Senenin ilk gününün akşamına ablamlar yemeklerini yiyip gidince, Kağan ile bizim oyun vaktimiz başlamış oldu. :) Kağan, babam ve ben balonlarla oynadık beraber. Balonların üzerine koyulmasına sevinen Kağan'ı fotoğrafladım anında bende, aferin bana... :) Bu resimlerin hepsi müthiş bir hatıra olacak işte... :) 


Buyrun size bir hatıra daha. Biz teyze-yeğen öyle güzel anlaşıyoruz ki, Kağan'ın beni ıssırma çabaları haricinde, böyle içime sokasım geliyor. :) Allahım nazar değdirmesin, ne Kağan'ıma ne aileme ne de ilişkilerimize... :) Bu fotoğraf da, Cumartesi gününden... :)


Bu da kuzumun Cumartesi akşamı ablamlara gittiğimiz akşamdan eniştemle yani Kağan'ın babasıyla fotoğrafı. Bu yazımı da bu resimle bitirelim. :) 

Bu yazı Cumartesi ablamlara gidip daha dün dönmemiz nedeniyle, ablamların bilgisayarlarının bozuk olmasından da ötürü, bugüne kaldı. :) Birkaç gündür yoktum ama, şimdi geldim yeniden buradayım. :) 

2014'ün ilk haftası da, içinde bulunduğumuz ikinci haftası da güzel geçmekte. 2014 güzel geçiyor şükür, umarım 2013'ü aratmaya kalkmaz diyorum. :) 

Ben bugünden itibaren finallere doğru epey ağırlık vermeye başlıyorum. Buralarda olacağım, ancak geç vakitlerde gelebilirim. Bir gece veya gündüz ansızın gelebilirim... :) 

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...