11 Ocak 2014 Cumartesi

En Son Aldığım Kitaplar



Senenin son alışverişiydi esasında bu, 2013 senesinin... Bir süredir elimde bulunan kitaplardan dolayı, kitap alamamamın acısını çıkarmıştım kendimce. Gittiğimiz Avm'den 3 kitapla çıktım. Çünkü kumbaramda biriktirdiğim kitaplarla aslında puzzle halısı almak için gitmiştik. Aldığım 3 kitabın 1,5'unu kendi paramla aldım, geri kalan hesabı da annemler karşıladılar sağolsunlar. :) 
(Bir buçuğunu tabiri epey komik oldu değil mi, ama öyle ne yapabilirim ki :) )

Ben kumbaramda biriktirdiğim paralarla veyahut annem ve babamın verdikleri kağıt paraları biriktirerek kitap almaya bayılıyorum. Gidip annemlere aldırdığımda biraz mahçup oluyorum çok kitap alınca, sonuçta yine onların verdiği parayı biriktirmiş olsam da, daha iyi oluyor hesaplı oluyor. :) Ama sağolsunlar onlar istesem de bu isteğim alanında beni durdurmuyorlar tabii. :) 

Eskiden Kütüphane varken kütüphaneden kitap almak çok iyiydi. Ama eski kütüphane çok uzağa taşındığı için kütüphaneye üyeliğim de iptal oldu zamanında. Sormayın o zamandan sonra bir sürelik okuma alışkanlığımı bırakmıştım, dersler sebebiyle. Geri dönüşüm liseden sonra müthiş oldu tabii. Kitaplar alarak aldırarak, arkadaşlarımın kitaplarına sararak... :) Bakın daldım gittim yine... :)

Ne diyordum; Evet, en son Kasım zamanında Puzzle halısı almaya gittiğimiz Kent Meydanı Avm'de girdiğimiz Nezih Kitabevi'nden yukarıdaki üç kitap ile çıktım. :) 
Martin Eden'i bitirdikten sonra, yorumum burada, 4-5 gün önce Yüreğe Söz Geçmiyor'a başladım nihayet. :)



Aldığım Kitaplara kısaca gelirsek;

Mart Menekşeleri - Sarah Jio ; Benim okumak istediğim kitaplar listemin içindeydi kendisi. :) Bir süredir sürekli D&R'ın sitesinde ve mağazalarında görüyordum, ve okumayı çok istiyordum. Kısmet ilk alışverişe oldu. Fırsat geçince elime, aldım kendisini. :) Bakalım okuma sırası ne zaman gelecek kendisine, final çalışmalarına giriştim yine. :/

Uçurtma Avcısı- Khaled Hosseini ; Okumak istediğim kitaplar listemde bulunan kitaplardan bir diğeri. Kaç kez elime alma fırsatı geçse de, hep ertelemiştim. Bu zamana kısmet oldu. Evet çıktığı zamana göre, biraz okumak için geç kalmış görünebilirim. Ama aslında ben öyle görmüyorum ya. Kitabın okunma zamanı yoktur bana göre. O kadar çok okumak istediğim kitap var ki daha sırada, sırayla zamanları gelecek böyle böyle. :) Kısacası, bir an önce okumaya çalışacağım kitaplardan biri...

Yüreğe Söz Geçmiyor - Julia Quinn ; Konusu itibariyle beni çeken bir kitap oldu. İngiliz kraliyet hikayelerine dair yazılan kitapları seviyorum sanırım, Philippa Gregory'nin Katherine kitabından sonra özellikle bu ilgi doğdu bende. Ama bu tarzda ikinci kitabım. Kendisi birkaç güne biter gibime geliyor. :) O kadar hızlı akıyor kitap. :)

Kısacası, en son yaptığım kitap alışverişiydi bu. Elimde kitap kalmayana kadar kitap almamaya çalışacağım. Çünkü elimde okunmayı bekleyen 8-9 tane kadar kitap var. Önceliğim beni bekleyen kitaplarımın. :) Şimdi okuduğum kitap Yüreğe Söz Geçmiyor. Akıcı ve çok hoş bir kitap, dediğim gibi. Ama finallere hazırlıktan fırsatım olmuyor bazen bu sıra. Gece okumalarıma kalıyor. Bakalım finallerde ne yapacağım bu dönem. :)

Okuduğunuz için teşekkürler. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle, Sevgiler... :)

2 yorum:

  1. güzel günlerde okuman dileğimle...
    mor menekşeleri ben de merak ediyorum,alıp okuyacağım mutlaka

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Bende çok merak ediyorum Mart Menekşeleri'ni. Ve içimden bir ses güzel bir okuma zevki verecek diyor. Kitabın konusu çekti beni doğrusu. :) Sevgiler...

      Sil

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...