2 Ocak 2014 Perşembe

2014'e Nasıl Girdik?


Ve yeni yılın ilk yazısı ile karşınızdayım, kusura bakmayın geç bile kaldım esasında. :)



Yeni yıla girmeden önceki günümüz annemin yemek hazırlıkları ile ve akşamına ailecek bir araya gelip masa etrafında vakit geçirmemiz ile geçer bizim. :) Bu doğrusu aslında bolca yaptığımız ve yılbaşında masa sohbetimizi daha uzun tuttuğumuz bir şeydir... :) Özel günler, yılbaşları, akrabalar veya ailecek bir araya toplandığımız zamanlar, masa sohbetleri veya çay sohbetleri çerçevesinde güzel geçer bizim şükür. :)

Bu yılbaşı da uzayan bir masa sohbeti hakimdi, öncesinde de annemin güzel ellerinin lezzeti ile donatılmış masamızda yemek yedik tabii... :) Şükür bu günlerimize tabi... 2013'e dair sohbetler ve 2014'e dair umutların sohbetleri edildi. :) Ailecek geçirdiğimiz güzel bir akşam ve gün oldu yine. :) Ailecek olduktan sonra, geri kalanın önemi de yok esasında... :)


Yeni yıla dediğim gibi, yemek masamız etrafında girdik. Saat 10:30'a doğru masaya oturabildik ancak. :) Ablam ile babam erken geldiler işlerinden ama, Eniştem işinden geç çıktı. Bizde o geldikten sonra ancak oturduk. Ve 2014'e böyle masa başında, ailecek ve şen şakrak girdik. 2014'de öyle geçsin inşallah... :)

Masa başına oturduğum anda da dileklerim bitmedi benim yılbaşı akşamı. Ailem yanımda olduktan sonra gerisi boş aslında. Ama ben sanki bu yıla dair daha çok dilek biriktirmiş gibiydim. :)

Yeni yıla girerken de masa başında idik, yeni yıla girdikten sonra da... Yeni yıla girdikten daha sonrasında koltuklara geçebildik ancak. :) 

Bu sene yeni yıla girmeden önce, kuru üzüm yiyerek dilek tutma gibi bir şey duymuştum. Onu denedim ve denettirdim annemlere. Yılın her ay'ı için bir üzüm ve bir dilekmiş bu olayın amacı. Ama bilemiyorum ben sayarken kaçırdım doğrusu birkaç kez, dileklerimi dilerken karıştı. Baştan ala ala bir hal oldum bir noktadan sonra. :D

Velhasıl bir de evin bereketi için, kapı önünde nar kırdık bu sene. :) 
Onu da bu sene denedik, hadi bakalım hayırlısı. :) 


Yeni seneye de girdikten sonra, pasta kesildi bir de bizim evde. Tabii ben dikkat edeceğime dair söz verdiğim için kendime, gecenin o saatinde pasta falan yemedim. :) O kadar da istikrarlıyım yani, kararım karar zayıflama yolunda ilerliyorum. :) Yarına sakladım kendime bir dilim. Ertesi gün hayır diyemedim güzelim pastaya tabii ki. Ah ne olacak şu tatlıya bir noktada hayır diyemeyen yanım, bakalım... :) 

Ve ailecek diliyoruz; 2014 bir arada olduğumuz güzel anılarla dolu, güzel hatırlayacağımız bir sene olsun. :)

Ailemizle ve sevdiklerimizle beraber, sağlık sıhhat ve mutlulukla dileklerimizin ve dualarımızın gerçekleştiği bir sene olur umarım. Yeter ki ailemiz sağlıkla ve mutlulukla yanımızda olsun yine... :)


Okuyan okumayan herkese mutlu yıllar olsun... :) 

Diliyorum herşey gönlümüzce olsun... :)

Mutlu Yıllar. 

Sevgilerimle...  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...