21 Ocak 2015 Çarşamba

Bulutlardan Bildiriyorum...

İlkbahar-Yaz-Sonbahar-Kış demeden, bulut ve gökyüzü fotoğraflarını çekmeyi sevenlerdenim. Üstelik böyle resimlere bakmaktan da bıkmayanlardanım. Objektifime ve objektiflere düşen doğa görüntülerini seviyorum. Bu yazıdaki resimler ise bu hafta başının görüntüleri... Evet bulutlardan bildiriyorum, şükürler olsun güzel olaylar oluyor bu sıralar... :)


Yalova'daki bir Uzay Terapi ile daha başlayan bir gün ile başladık haftaya. Daha sıkı bir çalışma ile geçirdik bu haftaki Uzay Tedavimi de. Daha iyi, daha güvenmiş bir durumdaydım kendime. Bu durum; her ne kadar kaslarım yorulmuş gibi görünse de, devam edebildiğim takdirde canımı acıtmayacak gibiydi bu Pazartesi. Denedim ve bu sefer zorladığım noktalar sadece yorgun düşürdü beni. Çokça terledim ve sınırımı aşmadan da zorladım kendimi. Bugüne gelebileceğimi, 3-4 sene öncesindeki ben hayal etmişsem de; olabileceğini düşünemeyen bir yanım da hakimdi içimde...

Bu haftanın başında, Uzay Terapi esnasında çalıştığımız ağırlık oranlarını daha da arttırdık ve başarabildiğimi görmek beni daha da yüreklendirdi. Sanırım vücudumla yeniden bağlantı kurabilmeye başladım. Acıyorsa da canım, bir tık öteye geçebileceğim noktamı da kullanabilir haldeyim bu sıralar artık. Allah biliyor ya; hep bu sefer de zorlanan kaslarım kasılma tehlikesine düşerse diye korkuyordum. Korkum yerini rahatlamaya ve güvenmeye bıraktı. İlerleyen zamanlarda sonuç ne olacak her defasında daha çok merak ediyorum.... :)


Ve bulutlardan bildirmeye devam ediyorum;

Final haftasındayız yine, ders çalışmalarım daha az önce bitti. Kalan 1-2 ünitemi de bitirdim. Ve tekrar etme çalışmalarıma harcamaya devam edeceğim kalan zamanımı. Bu Cumartesi-Pazar, göreceğiz nasıl geçeceğini sınavlarımın. Başaracağıma inanıyorum yine... 

Ama bu sınav dönemlerinde en sevmediğim bir şey var ki; ders çalışma anlarımda meydana çıkan, olmasaydı da şunu yapsaydım diye içime tam dozunda ilham dolduran ilham perilerim. Öyle ki, birazdan not ederim dediğim an uçup gidebiliyorlar, aklıma gelen tüm fikirler ve ilhamlar bazen. O an kaydetmem gerekiyor... Bu sefer hepsini daha iyi not ettiğime inanıyorum. 2 dönem arasında kalan zamanı, yapacaklarım adlı bir sürü şey bekliyor yine. Ve bu sefer gerçekleşecek tarafımdan inşallah... 

Şu finaller bir bitsin de; izleyecek filmlerim, okunmaya devam edilecek kitaplarım ve en önemlisi de gerçekleşmeyi bekleyen hayallerime doğru hazırlamaya devam edeceğim planlarım beni bekliyor. 

Neden derseniz. İçimde beni terketmeyen güzel bulutlar var hayallerime dair, hayallerim daha da şekillendi bir süredir. Ben hep bulutlardayım ama, hayallerim de kara bulutlardan mavi bulutlara iyice yol alır oldu. Sağlığım şükür iyiye gidiyor ve bu durum ailemi ve beni umut denizinde hedeflerimize doğru sürüklüyor... Diliyorum bulutlardan inmeyiz hiçbirimiz, hayallerimiz ve umutlarımız için... 

Sevgilerimle... :)

4 yorum:

  1. Didem'ciğim bulutlar ne güzel arkadaşlık eder insana. Şekilden şekile girerken harika oyun arkadaşı olurlar. Gökyüzünün her hali çok güzeldir. Gece karanlığı, gündüz aydınlığı, her hali ayrı bir sevdadır. Gökyüzü ile konuşurum. Her sabah selam veririm. Hele de şu uzay- yıldız doğumu- novalar vs. resimlerine bakmaya doyamam. Ne güzel sen de seviyorsun. Tatlım sen de tıpkı yıldızlar gibi özelsin. Didem'ciğim diyorum çünkü benim oğlumun yaşındasın. Gelişmelerini, gayretlerini takdirle izliyorum herkes gibi. Sevgiler... Sınavlarında başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökyüzü ve doğayı çok seviyorum. Ve sizin gibi gökyüzüyle konuşanlardanım bende. Onların konuşmadığını bilsem bile bir mesaj almaya çalışırım. Öyle rahatlatır ki beni çoğu zaman. Uzay, yıldızlar, gökyüzü, gecesiyle gündüzü ile hayranlık duyduğum kavramlar. Hiç kimsem yok diyene bile dost olabiliyor çünkü gökyüzü, görebilene ve sevene... :)

      Çok teşekkür ederim Minel ablacığım, varlığınızı bilmek öyle moral veriyor ki... İnternet çok güzel dostluklar kazandırıyor, bir tek yorum bile özel hissettiriyor insana kendisini. Ve siz de çok özelsiniz benim için, bende sizi severek takip ediyorum. Varlığınızı hissettirdiğiniz için de teşekkür ederim, yorum yazarak beni çok mutlu ettiniz. Sevgiler benden... :)

      Sil

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...