9 Ocak 2015 Cuma

Her Yerde Kar Var-(dı)



Her yerde kar vardı ve ben yazamadım bu süre zarfında. Şükür keyfim yerinde idi ama. Soğuk havanın getirdiği sıcağa sığınma telaşı içinde, günlerimi epey verimli geçirdim bu hafta. Üstteki resim bugünün hali efendim, sanılmasın ki önceki günlerin hali böyleydi. Önceki günler daha karlı ve daha fazla hissedilen sibirya soğuğu hakimdi... :)

Gelelim o zaman neler yaptım neler ettim bu hafta? :)


Haftaya yine Yalova'daki Fizik Tedavi Merkezindeki Uzay Terapi Seansım ile başlamıştık. Kar yağışı bizim eve dönüşümüz esnasında o gün başlamıştı ama, tutabilecek kıvamda değildi. O günün akşamında eve girdiğimiz anda; bir hediye paketi elime geçti. Yazısını ancak ertesi gün yazmıştım. Okumayanlar veya tekrar okumak isteyenler için burada...

Üstteki resim de, Meromun hediye paketinin içine eklediği bir diğer sürprizim; Origami Kuşum... Asıl hediyemin güzelliğinden ve inceliğinden, origami kuşuma dikkatli bakamamıştım. Akşamına dikkatlice baktım da, ilk deneme için çok iyi dedim :) Sizce de öyle değil mi? Bu şekilde durmasını sağlayarak iple asmayı düşünüyorum, kitaplığımın kenarına. Bakalım ne zaman... :)


Karlı havanın getirdiği soğuklar bir yandan sıcak arayışına sürüklerken bir yandan da kendimi örgü keyiflerime iyice odaklamamı arttırmıştı. Aralık ayında hediyelik olarak ördüğüm örgü boyunluklarının ikisinin de sonunu getirdim bu 3 günde, tamamlayamamamın sebebi düğme için ilik açmayı bilmediğimdendi. 3 gün bile de sürmezdi ama; bir boyunluğun ipi pek yumuşaktı, ilmek açmak epey zorladı beni.

Yaptığım boyunlukların biri kuzenim Gizoşumun, diğeri de arkadaşım Meromun yılbaşı hediyeleri. Bu sene hediye almadım, kendim el emeği bir şeyler yapmak istiyordum çünkü. Henüz ikisinin de eline geçmediği için ikisini de yayınlayamıyorum bitmiş hallerini. Üstteki ipleden biri kullandığım iplerden biri, diğeri ise yok üst resimde. İki boyunluk da sahiplerine hala ulaşmadığından, gizli konuşmam gerekiyor hala. Malum bu zamana kadar sürpriz kaldı ise, gerisi de sürpriz olsun değil mi? Umarım ellerine aldıklarında, iki de severek kullanırlar... :)


Bu hafta bir hızla final çalışmalarıma da başlamış bulundum sonunda. Bir dersimin final çalışması bitmek üzere bile (Maşallah bana). Üstteki resim de, bitmek üzere olan dersime çalışmaya başlamadan öncesi. Kalemlerimi rengarenk dizmek ise, iyice motive etti beni. Renkler her anlamda motive edici... :)


Böyle geçti işte bitmek üzere olan bu hafta, bugün Cuma; Hayırlara vesile olur dualarımız inşallah...

Benim için her ne kadar verimli de geçmiş olsa, birçok açıdan üzüldüğüm olaylar da yaşandı yaşadığım şehirde, ülkemde ve dünyamızda. Hangi bir gün yaşanmıyor ki tabii, ama bu hafta daha bir katliamlar ve kötü olaylarla doluydu sanki. Umarım güzel günlere erişiriz bir an önce. Yaşarken mümkün değil gibi de gözüküyor bazen ama, umudumu yitirmeyeceğim yine de...

Dilerim; katliamlar, yıkımlar, acımasızlıklar ve sevgiden yoksun insanların zulümleri diner. Dualarım, iyilerden ve iyiliklerden yana. Sevgilerimle... 


Not; Bu yazının "Her Yerde Kar Var" şarkısı ile bir alakası var mı derseniz eğer; önce buraya sonra yabancı versiyonu için de buraya lütfen. Ben dün gece uyumadan önce Mp3'den de dinlerken yine, aklımda burada paylaşmak vardı. Adamo Salvatore yorumunu sevenlerdenim... :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...