2 Ocak 2015 Cuma

2014'ün Sonu, 2015'in Başı...



2014'ün sonu, 2015'in başı derken; 2015'de ilk yazımı da bugün yazabildim ancak. Öncelikle Mevlid kandilinizi kutlar, sonrasında iyilik güzellik doğrultusunda bir ömür gelişim gösterebilmemizi dilerim... Bugünkü dileklerim de bunlar. :)

Üstteki resimlerin hepsi 2014'ün 2015'e bağlandığı geceden. Kendim ve sizler için bölerek iki kolaj daha yaptım, o günün resimleriyle tabii ki... İlk yazımı bu yönde yazmak istedim, bakalım nasıl geçmiş yılbaşımız?


Saat 9'dan itibaren ailecek masabaşındaydık. Önce yemek faslı, sonrası muhabbet, daha sonrası tombala; derken üçünü birleştirip devam ettirdik işte geceyi. Masa başında girdik yeni yıla biz, sanırım kocaman 1 seneyi de masabaşında geçireceğiz... :) 

Tombala keyfimize diyecek yoktu vallahi. Kişi başı 1 Tl olarak cüzi bir miktarla oynadık elleri. Bana kalsa, ilerleyen saatlerde 1,25 olarak devam ettirelim dedim ama kimse o taraflı olmadı. Ama bu bile işin komik yanı oldu, güldük de durduk şükür. Tüm bir yılı gülerek geçirmeyi diledim bende, akşam boyunca... :)


Saat 02.30'dan sonrası masa başındaki muhabbet ve çerez keyfini noktaladık, koltuklara geçtik. Ki burada da, film keyfi ve kahve keyfi başladı. Senenin ilk kahvesi acı oldu. İçecekleri şekersiz içmeye 2 yılı aşkın süredir alışmış ben, bir tek Türk kahvesini her an şekersiz içmeye alışamadım. O da yavaş yavaş olacak sanırım, diyorum artık. Bakalım ne zaman... :)

Geceden arda kalanlar; üstteki güzel kareler ve akılda kalan güzel anılar oldu. Saat 4.30'a gelirken, Kağanımla beraber pes etti gözlerimiz uykuya teslim olduk. Kağanım akşam uykusuna yatınca o akşam, biz yatana kadar da uyuyamadı sonrasında... 

İşte böyle geçti 2014'ün sonu, 2015'in ise başı... İlk günümüzün gündüzü de geç vakitte başladı. Kahvaltı sofrasından başlayıp, Annemin dayısı ve yengemin de oturmaya gelmeleriyle gece 11'e kadar sohbet-muhabbet devam etti. Seneye böyle güzel başladık ve devam ettirdik. İyiliğe ve güzelliklere doğru gelişmeler göstererek bir yıl geçirmemiz dileğimle, sürer de sürer bu güzellikler inşallah. :)

Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...