3 Şubat 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #35


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım için buraya tıklayabilirsiniz. :)

Bakalım bitirdiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)


Haftaya bu resmi paylaşarak başlamıştım. Aslında hayata dair, yaşamaya dair güzel eylemler bunlar değil midir? Bunlardan birkaç tanesi oldu mu hayatımızda, yaşamak daha güzel daha anlamlı... :)

Ve bitirdiğimiz hafta çok güzel başladı aslında, bir arkadaşım sağolsun bu hafta başında beni ziyarete gelmişti. :) Gelenim gidenim çok olmaz dediğim anda, şaşırdığım bir ziyaret oldu ve çok da sevindim doğrusu. Teşekkür ederim bu güzel ve ince ziyareti için arkadaşıma... :)


Julia Quinn'in Yüreğe Söz Geçmiyor kitabı, finallere hazırlıklarım dolayısıyla istemeye istemeye yavaş okuduğum bir kitap oldu. Senenin ilk kitabı ve Ocak ayının da tek kitabı oldu kendisi maalesef. Finaller bittikten birkaç gün içinde bitmiş oldu yani... :) Kitap güzel miydi konusuna gelirsek de, Katherine tarzı bir kitap diye almıştım ben bu kitabı. Ama bu daha değişikti Katherine'e göre. Güzeldi, çok severek okudum yanii... :)

Katherine dediğim kitap Anya Seton'un kitabıydı, bundan 1-2 sene önce okumuş ve tarih içerikli kitabı çok sevmiştim. :)


Ocak ayına bu resimle veda ettim. 10 Ocak'ta çektiğim bu fotoğrafı paylaşmam geç olmuş da olsa, ben bu resmimi aslında çok sevdim. Sadece yayınlamak geç vakte kısmet oldu. :) 

Ocak ayını yorumlamıştım bu resimle, benim için güzel geçen bir ay oldu. Dilimi ıssırarak yazıyorum aslında buraya da, nazar değmesinden korkuyorum. Ama şükür ki güzel kararlar alıp uygulama aşamasında da devam ediyorum kararlılığıma. Detaylarını bu hafta ki bir yazımda yazmıştım, Ocak Ayına Dair... Okumak isterseniz, burada. :)


Havalar bir iyi bir kötü gidiyor. Ama bu haftasonu neredeyse balkonlara çıkacaktık. :) Balkonlara çıkmadık ama, gün batımını camdan izledim ben. Zira balkona çıkmak yine de mümkün değil, soğuk bir esinti hakim havada. Aslında kışı tam anlamıyla yaşayamadık bu sene. Umarım havalar normal haline dönerler, çünkü böylesi de iyi değil. Resmen mevsimler değişti canım, neyse hayırlısı... :)


Geçen haftanın fotoğraflarından biri bu fotoğraf da. Geçen haftanın haftasonundan. Kuzumu dün gelirse ablam ve eniştemle bizi görmeye diye bekledik. Ancak kısmet olmadı. Özlem dönemlerindeyiz yine yani. :) Bahsetmiştim değil mi, ya da sözü geçmiştir muhakkak, hayatımızın her dönemi özlem ile doludur bir bakıma. Benim öyle oldu en azından çoğu zaman. Özellikle de ablam üniversiteye gidip gelmeye başladıktan ve okul bittikten bir süre sonra da evlendikten sonra... Ablama hasret duyma durumum birkaç senedir yakınımıza gelmeleri ile dindi şükür. 1,5 sene önce de Kağan katılınca ailemize, Kağan'a özlemimiz başladı biraz ayrı kaldığımızda... :) Ama elbette Allahım sağlık versin de herşeyden önce, yine kavuşuruz zamanı gelince. :)

Not: Kağan'ın Babaannesigil geldi Bursa'ya, Kağan 2 haftadır anne babasıyla evinde kalıyor o yüzden şimdi... Babaannesigil gidince, yeniden kavuşacağız bakalım. :) 


Ve Şubat ayının ilk kitabı. :) Umarım ayın tek kitabı olmayacak bu da, bir önceki ay gibi. :) Finalleri bitirdik, ders düzenini de bu sefer peşin peşin oturtursak, sevdiğim şeyleri yapmaktan vazgeçmek durumunda kalmam. :)

Dün yazısını yazdığım son kütüphaneye eklenen 5 kitabımın içinden bu kitap. :) Açıkçası çok merak ettiğim için önceliği bu kitaba verdim, filmini duyduğum için... :) 

Kütüphaneme eklenen son kitaplarımı yazdığım yazıyı okumak isterseniz, burada. :)

Ve bir hafta daha böylece bitti işte. Güzel bir haftaydı, nice güzel haftalarımız olsun böyle inşallah. 
Mutlu Haftalar diliyorum yeni haftamız için de... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...