7 Ağustos 2013 Çarşamba

Bayram Öncesi


Birçok evde olduğu gibi, bizim evde de bayram önceleri epey hareketlidir. Bayram öncesi hazırlıkları, ev temizliği, erkekleri traşa yollamalar felan... Eğlenceli mi eğlenceli ve bir o kadar da yorucu bir sürü işler yanii. :) Allahım beraberliği, eğlenceyi, mutluluğu ve her şeyden öncesi sağlığı eksik etmesin hayatımızdan... :)




Bugün günümüz hareketli başladı yine. 3 gündür yolcu karşılıyoruz sabahları. İlk gün ablamı, ertesi gün Fizyoterapistim ve arkadaşlarını karşılayıp pansiyonlarına yerleştirdik ve bu sabah da eniştemi karşıladık. :) Kağan üst fotoğrafta da göründüğü gibi babasına da kavuştu. Ailemiz bu sabah tamamlandı yani... Yarından sonra eğlenceli bir bayram bizleri bekliyor. :)


Bugün sabah kahvaltı sonrası başladığı gibi bitmek bilmedi hazırlıklar. Ev temizliği, bayramlık börek dolma ve tatlı hazırlığı, bunların öncesinde erkeklerin bayram traşlarını olma fasılları derken, bugün günün nasıl geçtiğini anlamadım. :)



Ailenin erkekleri derken tabii bu erkekler içerisinde biricik yiğenim de vardı, o da bayram traşı oldu. :) Kağan'ımız büyüdü de ilk bayram traşını oldu o da bugün... :) Yakışmış değil mi ama? Başta garip gelse de uzun saçlı halini bilene, güzel oldu bence... :) Ablamın kucağında traş sonrası banyosunun ardından bu fotoğraf. Nice sağlıklı ve mutlu bayram traşları olsun kuzumuzun... :)


Velhasıl güzel bir bayram öncesindeyiz yine. Bana göre bayram kalabalık olmak demektir, bayram kalabalık ise güzeldir. :) Bende bugünden yapayım dedim kutlamamı, ne zaman yazı yazarım bilemediğimden... Bayramlıklarımla fotoğraf çekinirim elbet. Ama ne zaman bayram telaşından fırsat bulurum bilemem... :)


Bu akşam ufak bi kaza atlattık akşam yemeğinden sonra hazırlıklardan sonra, küçük bir ev kazası atlattı canım ablam. Her şerde bi hayır var derler. Bir süredir başımızda hastalıklar dolaşıyor zaten. Dilerim bunlar küçük bir nazar olsun. Allahım daha büyük kaza bela vermesin... Allahım ailemize sağlık sıhhat mutluluk üçlüsünden versin... :) Amin...


Ve bu bayram; Şeker gibi tatlı, dolma kadar güzel, çikolata kadar bol mutluluk veren, sevdiklerimizle beraber mutlu ve güzel sohbet anlarıyla dolu bir bayram olsun. Bayramımız kutlu ve mübarek olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...