26 Ağustos 2013 Pazartesi

Bayram Hediyelerim




Son Kitap Alışverişim, bayramın ikinci günü ailecek Antalya Özdilek Alışveriş Merkezine gittiğimizde gerçekleşmişti. O zamandan beridir de bu yazıyı yazmayı planlıyordum aslında. Ama ancak fotoğraflarını çekmek düne, yazısını yazmak da bugüne kısmet oldu... :)

Kitaplarım;

Debbie Macomber - Bir Yumak Mutluluk 
Jack London - Martin Eden
Emile Zola - Meyhane
Stendhal - Kırmızı Ve Siyah


Ve Debbie Macomber'ın Bir Yumak Mutluluk kitabına 1 hafta önce başlamıştım, dün bitti bile. Deniz kenarında da olunca, su gibi aktı gitti. Çok güzeldi, tavsiye edebileceğim kitaplar listesinde kendisi artık. :)

Ancak evdeki Debbie Macomber'ın serisinin bende olan iki kitabından biri olduğundan şüpheleniyorum doğrusu. Umarım evdekilerden biri değildir. Okumaya ilk kitabından başlamak istedim, kitap alışverişi sırasında indirimde iken alayım dedim. Ama ilk kitabını alacağım diye, yanlış almışım. Evdekilerden biri olup olmadığına da, tatil dönüşü eve gidince bakacağım artık. :)


Ve şimdi geriye yanımda 3 kitap kaldı. Dünya Klasiklerinden 3 al 2 öde bayram kampanyasıyla aldığım kitaplardı bunlarda. Bayram alışverişim başta da sıralı göründüğü gibi 4 kitaptan oluşuyordu yani.
Ve tatil bitimine kaldı son 1 hafta... 

Ben bugün başlayacağım demiştim aslında klasiklerden birine. Ancak kararsız kaldım, hangisinden başlayacağıma. Klasikler konusunda önyargılı olanlardanım bende, 6 klasik kitap okuyup yarısını beğenip yarısını beğenmediğimden ötürü...

Bayram üzeri kitap seçerken Özdilek Market'inden, dikkatimi çeken olmazsa almayacağım demiştim babama. 

Karşıma ilk çıkan Emile Zola kitabı olunca, Bir Aşk Hikayesi kitabından ötürü iyi olacağına inandım aldım. Martin Eden'in de hikayesi ilgimi çekti. Kırmızı Ve Siyah kitabı da kitapları üçe tamamlama uğraşımda, son ilgimi çeken kitap olunca aldım 3 klasik kitabımı ekledim kütüphaneme.... Ama sanırım Martin Eden'den başlayacağım. En çok o dikkatimi çekti. :) 


Bakalım umarım klasikler elimde sürünmezler. Ama Martin Eden Ve Meyhane kitaplarından çok umutluyum... Hadi hayırlısı diyelim o zaman... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...