13 Mayıs 2013 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #5


Fotoğraflarla 1 Haftam Yazılarının Önceki Yazılarını burada bulabilirsiniz...

Bu hafta epey az fotoğrafla geçen bir haftaydı. Sebebi yorgun düşen bir benden ötürü oldu. :)

Haftanın İkinci Günü, Çay ve Kitap keyfi ile başladı kahvaltı sonrasında. Sevdiğim enfes durumlardan biri olarak... Baş dönmelerimi yeni yeni atlattım. Ağız tadıyla Salı günü keyif yapabildim. 

Ve Gökyüzün Üzerinde 3 Metre, daha dün bitti. Sonu beklemediğim gibiydi. Ancak vakit kaybı değildi, güzeldi. :)


Çarşamba günü, Annem pazara çıktı, Kağan uykuya yattı. Böyle ters bir yeğenim var işte. Annem çabuk geldi ama, yine de kol üstü yatınca ister istemez azıcık uyuştu kolları. Şu uyku halleri beni benden alıyor vallahi. :))


Ve bu hafta Erikle yeniden kavuştuk. Yaz demek meyve dolu bir mevsim demek biraz da bence. Ve bu durumda yaz kendini göstermeye başladı demektir. :)



"Şimdi bu da ne, reklam mı?" diyeceksiniz, ama değil. Evde yaklaşık birkaç haftanın tüketilmiş yoğurtların kapları, tabii ablamgilde. Bir süredir ablamlardayız yeğenim dolayısıyla ve bilindiği gibi bir süre daha burada olacağız. 

Pazar sabahından bu görüntü. Erzak dolabının üzerine sıralanmış yoğurt kapları değişik geldi ve çektim. Çünkü bana göre güne uygun bir görüntüydü. Dün Anneler günüydü bilindiği üzere. Ve bilinir ki birçok anne değerlendirme konusunda beceriklidir. Benim annem yoğurt kaplarını kullanır doğrusu. Ne kadar doğru bilinmese de, birçok annemiz de değerlendirme yapmaz mı böyle? :)

Bir süre daha mahkemesi sürebilir bu kapların. Annelerimiz iyi ki var. :) Tekrar, Anneler Günü Kutlu Olsun...



Pazar sabahının bir diğer görüntüsü de, kahvaltı öncesinden bu andı. Sepet içinde minik. :) Büyüdü de tutunuyor, oturuyor, bazen hala garip gelebiliyor bunlar bana. :)

Annemin ilk Kağan'lı anneler günüydü, ya da Anneanneler Günü. Ablamın da ilk Anneler günüydü. Dün çok güzeldi yine. :))


Annem ve Ablamla 3ümüzün fotoğraflarına bakarken dün, mazi kalbime işledi. Bu fotoğraf 1,5 sene öncesinde. Geçen sene sonbahar zamanı yaklaşık yani. :) Mazi neden mi yaraladı? Buradaki gibi zayıf olduğum günleri mumla arıyorum şimdi ben. Aslında biraz yol almaya başladım gibi ama, Zaman lazım biraz daha... 


Ve bu Mazi sadece gülümsetiyor. Küçüklük anıları yüreğimi artık dağlamıyor. Bazen çok o zamanlarda olmayı diliyorum, bazen de eskiyi güzel hatırlıyor olabildiğime seviniyorum... 2001 senesindeki Anneler Gününü, hala hatırlıyorum. Güzeldi... :))

Bir hafta böyle geçti. Daha fazla fotoğraf için buraya bakabilirsiniz...



Bu hafta az fotoğraflı bir haftaydı. Biraz yorgundum, biraz tembellik ettim kitap keyfi yaptım sadece. Ama canım asıl Cumartesi günü Türkiye'min bir köşesinden gelen haber ile sıkıldı... 

Ülkemin bir köşesi kan ağlarken, analar ağlarken yaşasın anneler günü demeye bile içim el vermedi. Öncelikle Hatay/Reyhanlı'da can veren kişilere Allahtan Rahmet ve yakınlarına da bol sabır diliyorum. 

Hatay olayının yanı sıra, dün futbol kavgası yapılmış. Ve duydum ki bu sabah, bir Fenerbahçeli gencimiz Galatasaraylı taraftar tarafından öldürülmüş. Ben bu kadar gaddarlığın nasıl yapılabildiğine akıl sır erdiremiyorum bazen. İki ananın daha yüreği yandı şimdi. Allahım Rahmet Eğlesin gencimize, yakınlarına da sabır versin.

 Ülkemin hallerine diyecek laf bulamıyorum bazen işte. Nereye gittiğimizi bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Ancak biliyorum ki günün birinde Hak yerini bulacak ve  Haklının veya güçsüzün ezilmediği yerde görüşeceğiz. 

Buraya kadar okuduğunuz için Teşekkür Ederim. Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...