31 Mart 2019 Pazar

Pazar Yazısı #59 - Yine Seçim Pazarı #Mart2019



Bugün bir seçim pazarı daha. Güne vatandaşlık görevimizi yerine getirerek başladık, ablamları da evlerinden aldık ve yakındaki okulda oylarımızı verip döndük. Pazar kahvaltısını ablamlarda yaptık ve günü de burada geçirmeye devam ediyoruz... Hakettik diyorum bugün; öyle yoğun bir seçim dönemi atlattık ki, sessiz sakin bir geleceği hakettik. Bugünden sonra, kavgasız gürültüsüz günlere geri dönebilmeyi diliyorum hepimize. Bugün şu son 40 dakikalık zaman diliminde de verebileceğimiz oylar; ilçelerimizi illerimizi ve mahallelerimizdeki yaşam şartlarımızı düzeltebilecekleri göreve getirmemizi sağlayacak. Lütfen bütünün hayrına düşünerek oy vermiş şekilde bitirelim bugünü, diliyorum ki... :))

Gelelim diğer yandan, Mart'ı da uğurluyoruz bugün. 3 ayda 8 kitap okumuş olarak bitiriyorum Mart'ı ve de daha fazlasını okuyabileceğim bir dönem başlasın diyorum... 1 yarım kitabıö var bir de elimde ama okunacak elimde 5, aklımda 15 kitap var daha... :/ :)

Güzelliklerle dolu bir pazar olsun, gülmeye güldürmeye ve umut etmeye devam edelim ne olursunuz... Yorucu bir dönemden geçtik, bize ayrışmayı uygun görenlere rağmen bir arada durmaya devam edelim ama inşallah daha çok.

Sevgi, saygı, mutluluk dolu bir gelecek hakkımız. Umarım çok daha fazla zorlanmadan bu halkımıza önümüzdeki aylarda ülkecek ulaşırız demeye geldim velhasıl... :)

**
Bugün 31 Mart bir de, 9 sene önce sonsuzlaştırdığımız canım arkadaşım Duygumun doğum günü. Bugün onu daha daha çok özlerken umut ediyorum bir de, güzel gelecekler onu düşünmeden gelmeyecek yine biliyoruz. Bir de bugün onun doğum günü ki, nice güzellikler bugün gelecek yine inşallah diyorum. Duygu'm özlemeye ve hatırlamaya devam ediyorum, buralarda mısın bilmiyorum ama öyle hissediyorum... Seni seviyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...