3 Mart 2019 Pazar

Pazar Yazısı #57 - Kedi Gibi



Bu pazara kedi gibi devam eder oldum, Teve2'de Milano'yu gezen Çok Gezenti programını izlerken... Henüz ulaşamadığım İtalya'ya gitme fırsatına rağmen; yine öncesini kendimce planlar ve hayal ederken, kedinin ciğere baktığı gibi bakmadan duramadım işte. Bu üstteki fotoğrafları da bugün instagram hikayemde paylaştım, taa geçen haftadan bugün Çok Gezenti'nin Milano yayının olacağını biliyordum ve bugün izlemeye doyamadım!! İnstagram adresim; didolatte_

İtalya'ya hayranlığımı hala bir yazıda toparlayarak yazamadım, belki bu hafta yazarım diyeyim; olur mu dersiniz? :)
Güne program bittikten sonra defterlerim ve de örgülerim ile balkonda deva etmeye karar verdim. Yaklaşık 3 ay sonra yeniden balkondayız bu sabahtan itibaren, demek ki hava güzelleşmiş; aksi olsa, cam pencereli de olsa balkonumuz oturamazdım yine burada. Yavaş yavaş ısınan havalara şükürler olsun! Çok özlemişim valla, bu kadarını bile. :)



Örgülerimde bu hafta iki adet örgü var, biri şal tipi siyah boyunluk olacak, diğeri de beyaz saç örgülü boyunluk olacak bitince inşallah... Bugün çok yazmak, çok örmek istiyorum; yine, yeniden. Zorlu geçti Şubat 2019 hani benim için, bahsettim ya "istediğim gibi olmadı tam da" diye. Mart 2019'un bloğumdaki bu ilk yazısıyla, çok yazmaya yeniden geri dönüş yaptım diyelim.

Kedi gibi sokulup bir köşeye, örgü örmek yazmak ve bu sırada İtalya'yı sağlıkla gezebileceğim günleri de düşlemek istiyorum bugün. Kedi gibi geçireceğim ben bu Pazarımı, sonra da yarın ya da sonraki gün bloğuma İtalya'ya dair hayallerimi yazmış ve yayınlamış olacağım inşallah.

Hepimize olsun mutlu pazarlar. 
Sevgilerimle... (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...